کد خبر : 287748
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۵ - 17:07
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

عنابستانی: اگر عدد ایرانیان خارج از کشور را از عدد واجدین شرایط کم کنیم مشارکت تا ۵۰% هم می‌رسد

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود همه هیاهویی که دشمنان راه انداخته بودند و مشارکت را ۲۰ درصد پیش بینی و عملاٌ شکستی برای جمهوری اسلامی تصور می‌کردند، مشاهده کردیم نسبت به آنچه که انتظار می‌رفت، در روز انتخابات مشارکت خوبی از سوی مردم رقم خورد.

عنابستانی: اگر عدد ایرانیان خارج از کشور را از عدد واجدین شرایط کم کنیم مشارکت تا ۵۰% هم می‌رسد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: علی‌اصغر عنابستانی با اشاره به تلاش‌های دشمنان در دعوت از مردم به تحریم انتخابات تاکید کرد: قاعدتاٌ مردم ایران همیشه آن‌طور که دشمنان برای آنها برنامه ریزی می‌کنند، عمل نمی‌کنند بلکه منافع خود را در نظر می‌گیرند و بر اساس منافع خود عمل می‌کنند.

وی با اشاره به میزان مشارکت مردم در انتخابات ۱۱ اسفند گفت: بخش زیادی از ایرانیان خارج از کشور به دلیل محلی بودن انتخابات مجلس، امکان رای دادن در این انتخابات را ندارند و چنانچه عدد آنها را از عدد واجدین شرایط کم کنیم، مشارکت تا ۵۰ درصد هم می‌رسد.

این نماینده عنوان کرد: با وجود همه هیاهویی که دشمنان راه انداخته بودند و مشارکت را ۲۰ درصد پیش بینی و عملاٌ شکستی برای جمهوری اسلامی تصور می‌کردند، مشاهده کردیم نسبت به آنچه که انتظار می‌رفت، در روز انتخابات مشارکت خوبی از سوی مردم رقم خورد و با توجه به شرایط سختی که بر جامعه حاکم  است، وضعیت تحریم‌ها و همچنین شرایط سخت معیشتی، مردم باز هم ثابت کردند که همراه انقلاب‌شان هستند.

اخبار مرتبط:
تذکر مجلس در مورد تاخیر پزشکیان در معرفی وزیر اقتصاد/ بابایی کارنامی: معرفی وزیر نباید به نیمه دوم خرداد موکول شود/ گودرزی: وزیر زودتر معرفی شود
تذکر مجلس در مورد تاخیر پزشکیان در معرفی وزیر اقتصاد/ بابایی کارنامی: معرفی وزیر نباید به نیمه دوم خرداد موکول شود/ گودرزی: وزیر زودتر معرفی شود

بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم رعایت آیین‌نامه داخلی مجلس، تأکید کرد که معرفی وزیر اقتصاد نباید به نیمه دوم خرداد موکول شود، زیرا در آن زمان نمایندگان حضور ندارند.

یک ملت اسیر لجبازی مجلس در تغییر ساعت!
یک ملت اسیر لجبازی مجلس در تغییر ساعت!

در سال ۱۴۰۱ طرحی مورد تصویب قرار گرفت که ساعت کاری از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور از ۶ صبح تا ۱۳ بعد از ظهر شود و همینطور هم شد، اما امسال تغییر ساعت ادارات به دلیل افزایش کم‌سابقه دما زودتر و از ۲۰ اردیبهشت شروع شد؛ متعاقب آن اعلام شد که فعالیت مدارس نیز از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ خواهد بود.

ترامپ: من می‌خواهم با ایران توافق کنم
ترامپ: من می‌خواهم با ایران توافق کنم

رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی خود در نشست با رهبران شورای همکاری خلیج فارس با تکرار ادعاهای خود درباره نقش منطقه‌ای و فعالیت‌های هسته‌ای ایران، ادعا کرد که مایل است با ایران به توافق برسد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است