کد خبر : 287393
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۴ - 11:24
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

جوادی‌حصار: برای تعیین ریاست مجلس بعدی عوامل خارج از مجلس نقش خواهند داشت

فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: معتقدم حتما مداخلاتی از مراکزی خارج از مجلس درخصوص شکل‌گیری هیات رییسه انجام می‌شود، همان‌طور که در دوره‌های قبلی هم چنین دستورات و توصیه‌هایی داده شده است.

جوادی‌حصار: برای تعیین ریاست مجلس بعدی عوامل خارج از مجلس نقش خواهند داشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدصادق جوادی‌حصار یادداشتی با عنوان «رمزگشایی از ورود طیف‌های رادیکال به مجلس» دارد که در بخشی از آن آمده: شکل و شمایل اتفاقات سیاسی این چند ماه، پس از انتخابات و به فاصله انتخابات تا شروع مجلس دوازدهم بسیار تعیین‌کننده، افق‌گشا و تعیین‌کننده خواهد بود. معتقدم حتما مداخلاتی از مراکزی خارج از مجلس درخصوص شکل‌گیری هیات رییسه انجام می‌شود، همان‌طور که در دوره‌های قبلی هم چنین دستورات و توصیه‌هایی داده شده است.

اگرچه مقاومت‌هایی بر سر ریاست محمدباقر قالیباف وجود دارد و این مقاومت‌ها تداوم خواهد داشت، اما بعید می‌دانم به راحتی بتوان قالیباف را از ریاست مجلس کنار گذاشت و حذف کرد. گمان می‌کنم، میان سه نفری که بالاتر از قالیباف هستند، شخصیتی که بتواند مجلس را اداره کند، کمتر وجود دارد. گزینه‌های دیگری هم ممکن است طرح شوند، اما در حد و اندازه‌ای که اکثریت مجلس بتواند روی آن توافق کنند، نیستند. باید منتظر باشیم تا لابی‌ها و چانه‌زنی‌های پساانتخاباتی نمایان شوند تا پس از آن شفاف‌تر بتوان درباره چشم‌انداز مجلس آینده صحبت کرد.

اخبار مرتبط:
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم

فریدریش مرتس صدراعظم آلمان در اظهاراتی با بیان اینکه ترس از وقوع جنگ با روسیه در میان مردم این کشور ریشه دوانده است، تاکید کرد: من هراسی از جنگ با روسیه ندارم.

کیهان: ترامپ و نتانیاهو نباید زنده بمانند
کیهان: ترامپ و نتانیاهو نباید زنده بمانند

روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری نوشت: اسرائیل با تجاوز غافلگیرانه و هماهنگ شده با آمریکا در پی براندازی نظام سیاسی بوده اند. این روزنامه خواستار قتل ترامپ و نتانیاهو شد

گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند
گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اظهار کرد بخشی از تاسیسات هسته‌ای ایران در فردو، نطنز و اصفهان در حملات ایالات متحده از بین رفته در حالی که بخشی از برنامه هسته‌ای ایران همچنان باقی است و این حملات ظرفیت هسته‌ای ایران را به عقب برده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است