کد خبر : 287262
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - 16:34
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

حق‌شناس: این صندوق رای با صندوق گوجه فرنگی هیچ فرقی نَدارد

فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: صندوق رایی که مبتنی بر خواست مردم و همه طیف‌های فکری نباشد چه تفاوتی با صندوق گوجه ‌فرنگی دارد؟

حق‌شناس: این صندوق رای با صندوق گوجه فرنگی هیچ فرقی نَدارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منیبان نوشت: محمدجواد حق‌شناس، چهره سیاسی اصلاح‌طلب و عضو حزب اعتمادملی، در رابطه نتایج انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میزان اقبال مردم به این انتخابات گفت: همه افراد سیاسی و غیر سیاسی می‌دانستند که این انتخابات مجلس، سردترین انتخابات بعد از انقلاب ایران خواهد بود.

او افزود: به دلیل عزمی که برای خالص سازی و یکدستی حاکمیت از سوی حلقه‌های قدرت در ایران در این انتخابات وجود داشت مردم هیچ امیدی به صندوق‌های رای نداشتند و این پیام را به ملت ایران دادند که چه آنها مشارکت داشته باشند و چه نه، صندوق رای در زندگی و سرنوشت آنها تاثیری نخواهد داشت.

او ادامه داد: باتوجه به عملکرد دولت و تصمیم‌گیران کشور در انتخابات اخیر کاملا مشخص بود طیفی که وارد مجلس دوازدهم می‌شوند پایداریچی هستند و با حداقل ترین مشارکت مردم تلاش می‌شود این افراد تندرو قدرت بگیرند. گروه پایداری حتی صحنه انتخابات را از چنگ قالیباف، حدادعادل و باهنر هم درآورد.

حق شناس در رابطه با همراهی محمد خاتمی با غالب افراد جامعه که در انتخابات شرکت نکردند، افزود: جریان اصلاح‌طلب مبتنی بر قدرت صندوق رای شکل گرفته و خاتمی با صندوق رای قهر نکرده است بلکه صندوق رای وجود نداشت که خاتمی یا هر شخصیت دیگری بخواهد با آن قهر کند. صندوق رایی که مبتنی بر خواست مردم و همه طیف‌های فکری نباشد چه تفاوتی با صندوق گوجه ‌فرنگی دارد؟

او در پایان افزود: عصر خالص‌سازی و آغاز آن از زمان به قدرت رسیدن ابراهیم رییسی شروع شد و با این انتخابات هم به رادیکال ترین شکل خود رسید.

اخبار مرتبط:
گروسی: برای جلوگیری از جنگ، اجازه بازدید بدهید
گروسی: برای جلوگیری از جنگ، اجازه بازدید بدهید

رافائل گروسی در مصاحبه با «فاکس نیوز» خطاب به ایران گفت: «اگر بخواهید از تکرار آنچه در ژوئن [جنگ ۱۲ روزه] دیدیم جلوگیری کنید باید این فعالیت‌ ها ازسر گرفته شوند.

سه سناریو برای نرخ دلار در صورت اجرای اسنپ‌بک
سه سناریو برای نرخ دلار در صورت اجرای اسنپ‌بک

معاونت بین‌الملل اتاق بازرگانی ایران سه سناریوی تازه از آینده اقتصاد ایران ارائه کرده است؛ سناریوهایی که از دلار ۱۱۵ هزار تومانی در حالت خوش‌بینانه تا جهش ۱۶۵ هزار تومانی و تورم بالای ۹۰ درصد در شرایط بدبینانه را ترسیم می‌کند.

بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند
بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند

رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که بازرسان دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل وارد سایت هسته‌ای ایران شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است