کد خبر : 287262
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - 16:34
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

حق‌شناس: این صندوق رای با صندوق گوجه فرنگی هیچ فرقی نَدارد

فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: صندوق رایی که مبتنی بر خواست مردم و همه طیف‌های فکری نباشد چه تفاوتی با صندوق گوجه ‌فرنگی دارد؟

حق‌شناس: این صندوق رای با صندوق گوجه فرنگی هیچ فرقی نَدارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منیبان نوشت: محمدجواد حق‌شناس، چهره سیاسی اصلاح‌طلب و عضو حزب اعتمادملی، در رابطه نتایج انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میزان اقبال مردم به این انتخابات گفت: همه افراد سیاسی و غیر سیاسی می‌دانستند که این انتخابات مجلس، سردترین انتخابات بعد از انقلاب ایران خواهد بود.

او افزود: به دلیل عزمی که برای خالص سازی و یکدستی حاکمیت از سوی حلقه‌های قدرت در ایران در این انتخابات وجود داشت مردم هیچ امیدی به صندوق‌های رای نداشتند و این پیام را به ملت ایران دادند که چه آنها مشارکت داشته باشند و چه نه، صندوق رای در زندگی و سرنوشت آنها تاثیری نخواهد داشت.

او ادامه داد: باتوجه به عملکرد دولت و تصمیم‌گیران کشور در انتخابات اخیر کاملا مشخص بود طیفی که وارد مجلس دوازدهم می‌شوند پایداریچی هستند و با حداقل ترین مشارکت مردم تلاش می‌شود این افراد تندرو قدرت بگیرند. گروه پایداری حتی صحنه انتخابات را از چنگ قالیباف، حدادعادل و باهنر هم درآورد.

حق شناس در رابطه با همراهی محمد خاتمی با غالب افراد جامعه که در انتخابات شرکت نکردند، افزود: جریان اصلاح‌طلب مبتنی بر قدرت صندوق رای شکل گرفته و خاتمی با صندوق رای قهر نکرده است بلکه صندوق رای وجود نداشت که خاتمی یا هر شخصیت دیگری بخواهد با آن قهر کند. صندوق رایی که مبتنی بر خواست مردم و همه طیف‌های فکری نباشد چه تفاوتی با صندوق گوجه ‌فرنگی دارد؟

او در پایان افزود: عصر خالص‌سازی و آغاز آن از زمان به قدرت رسیدن ابراهیم رییسی شروع شد و با این انتخابات هم به رادیکال ترین شکل خود رسید.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است