کد خبر : 286957
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۲ - 10:59
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

محمدرضا باهنر در انتخابات شکست خورد؛ بیانیه داد

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین بعد از پذیرفتن شکست در انتخابات بیانیه صادر کرد.

محمدرضا باهنر در انتخابات شکست خورد؛ بیانیه داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین بعد از شکست در انتخابات مجلس دوازدهم در کانال تلگرامی خود بیانیه ای صادر کرد.

متن بیانیه باهنر به شرح زیر است:

بسمه تعالی
سلام بر مردم شریف و بزرگوار حوزه انتخابیه کرمان و راور

اکنون که به فضل خدای متعال، زمستان سرد امسال به گرمای قدوم مبارک شما و حضور ارزشمند مردم دیار کریمان به بهاری دل انگیز مبدل گردید، شایسته است تا قدردان حمایت ها، تلاش ها و محبت های شما باشم. به سهم خود از کاندیداهایی که در میدان رقابت انتخابات حضور پیدا کردند و بر مشارکت در این امر مهم و سرنوشت ساز افزودند سپاسگزاری می نمایم.

از ابتدای حضورم در صحنه انتخابات در کرمان، قصدم ادای دین به مردم شریف زادگاه عزیزم و افزودن درصدی به مشارکت در انتخابات و لبیک به ندای رهبر فرزانه انقلاب بود.

به مصداق « من لم یشکر المخلوق ، لم یشکر الخالق» از تمام کسانی که به هر نحوی در ستادهای اینجانب فعالیت کرده و با رای خود به اینجانب اعتماد نمودند سپاسگزاری می نمایم و امیدوارم که در پیشگاه خداوند و روح بلند شهدای گلگون کفن کرمان بالاخص سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی ماجور باشند.

به جنابان آقایان حسن پور و دوست علی که مورد اعتماد شما مردم عزیز کرمان و راور قرار گرفتند تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیقات آن برادران گرامی را در خدمت به مردم بزرگوار کرمان مسئلت دارم.

باید عزم خود را برای تغییر بزرگ به نفع مردم شریف کرمان جزم نماییم.

محمدرضا باهنر

دوازدهم اسفند ۱۴۰۲

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است