کد خبر : 286385
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۹ - 13:44
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

در ولنجک تهران یک متر برف بارید

معاون خدمات شهری شهرداری منطقه یک گفت: حداکثر ارتفاع بارش برف در منطقه «یک متر در گلابدره و ولنجک بوده است.

در ولنجک تهران یک متر برف بارید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: احسان صفایی معاون خدمات شهری شهرداری منطقه یک به ترافیک سنگین شب گذشته در خیابان پورابتهاج، نیاوران، ولنجک، جماران، فیضیه اشاره کرد و گفت: حجم تردد ماشین‌های شخصی بسیار زیاد بود و با توجه به تلاش پلیس باز هم تخلیه معابر به مشکل خورد.

وی با بیان اینکه شب گذشته در آماده باش کامل بودیم، گفت:، اما حجم برف بی سابقه بود و از ساعت ۶ بعدظهر تا ۱۲ شب معادل ۲ روز قبل برف بارید.

معاون خدمات شهری شهرداری منطقه یک با بیان اینکه ۲ هزار تن شن مخصوص در منطقه استفاده کردیم، گفت: تمام کیسه‌های شن و نمک توسط شهروندان هم مورد استفاده قرار گرفت. وی اضافه کرد: بازگشایی معابر ۲ و ۳ را آغاز کردیم و تا قبل از ظهر به اتمام می‌رسد.

صفایی گفت: بر اساس پیش بینی هواشناسی امروز دوباره بارش برف داریم البته گفته شده بود از ساعت ۶ صبح، ولی بارشی نبود، اما تا ۱۰ شب گفته شده به صورت متناوب بارش داریم و پیش بینی می‌شود حدود ۲۰ سانتی بارش داشته باشیم.

وی با بیان اینکه حداکقر ارتفاع برف یک متر در منطقه گلابدره و ولنجک بوده است، گفت: دیشب فقط ۳۰ سانتی برف بارید.

اخبار مرتبط:
وزیر نیرو: ابرها را در آبان و آذر بارور می‌کنیم
وزیر نیرو: ابرها را در آبان و آذر بارور می‌کنیم

علی آبادی، وزیر گفت: بارورسازی ابرها در دنیا سابقه دارد، اما در کشور ما چیز جدیدی است و امیدواریم در آبان و آذر ماه مردم آثار آن را ببینند.

چرا زنان هنوز از گواهینامه موتور محرومند؟
چرا زنان هنوز از گواهینامه موتور محرومند؟

مسئله موتورسواری زنان در ایران سال‌هاست محل بحث اجتماعی و قانونی است؛ موضوعی که به‌گفته کارشناسان نه بحرانی لاینحل، بلکه مسئله‌ای قابل سامان با اجتهاد پویا و اصلاح قوانین است.

پشت پرده جدال طهماسب و قیاسی
پشت پرده جدال طهماسب و قیاسی

امیرحسین قیاسی با سبک گفت‌و‌گو محور و شوخی‌های جسورانه، مرز‌های برنامه‌های تلویزیونی ایران را جابه‌جا کرده و انتقاد چهره‌های شاخص را برانگیخته است؛ نقد‌هایی که بیشتر ناشی از شکاف نسلی و نگرش متفاوت به واقعیت‌های جامعه است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است