کد خبر : 286150
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ - 21:02
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رییس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان:

برف و یخبندان در اصفهان اوج می‌گیرد

رییس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از اوج گیری فعالیت سامانه سرد بارشی از شامگاه امروز خبرداد.

برف و یخبندان در اصفهان اوج می‌گیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لیلا امینی با اشاره به بارندگی‌های شبانه روز گذشته، اظهار داشت: بیشترین میانگین بارشی از نطنز با ۱۶.۶ میلیمتر، اردستان با ۱۶.۵، کاشان ۱۰ میلیمتر، گلپایگان ۵.۵ میلیمتر و بیشترین برف در فریدونشهر با ارتفاع ۳۲ سانتیمتر بوده است.

به نوشته مهر؛ وی به گذر امواج متناوب سرد و ناپایدار از عصر امروز تا اواخر پنجشنبه اشاره کرد و گفت: وضعیت جوی به صورت ابرناکی، مه آلودی و به تدریج از مناطق غربی استان بارش برف و باران از امشب آغاز می‌شود و به تدریج سایر مناطق اصفهان را بارش برف فرامی‌گیرد.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان افزود: همچنین گاهی وزش باد و کولاک برف در ارتفاعات، ماندگاری هوای سرد و یخبندان طی ۴۸ ساعت آینده پیش بینی می‌شود.

به گفته امینی، اوج فعالیت این سامانه از اواسط فردا چهارشنبه تا شامگاه پنج شنبه در نیمه غربی و شمالی و تا حدودی مناطق مرکزی استان خواهد بود که سبب لغزندگی و یخبندان، مه آلودی و کاهش دید، کولاک برف و اختلال در تردد جاده‌ای می‌شود.

وی با بیان اینکه دمای کمینه هوا طی ۲۴ ساعت آینده ۲ تا یک درجه گرم‌تر خواهد شد، اظهار داشت: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به چهار درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به دمای صفر درجه می‌رسد.

امینی اضافه کرد: خوانسار با کمینه دمای ۱۰ درجه سلسیوس زیر صفر سردترین نقطه استان است.

به گفته وی طی پایان هفته دما کاهش محسوسی خواهد داشت.‌

اخبار مرتبط:
زمان‌پور: واژگونی پژو ۲۰۷ محور اردستان – زواره یک فوتی و ۳ مصدوم داشت
زمان‌پور: واژگونی پژو ۲۰۷ محور اردستان – زواره یک فوتی و ۳ مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: بر اثر واژگونی خودروی پژو ۲۰۷ در محور اردستان به زواره، راننده ۴۵ ساله در دم جان باخت و سه نفر دیگر مصدوم شدند.

دهراب‌پور: به همه گروه‌های خونی در اصفهان نیاز است
دهراب‌پور: به همه گروه‌های خونی در اصفهان نیاز است

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان گفت: با کاهش ذخایر خونی استان به کمتر از شش روز، نیاز فوری به همه گروه‌های خونی به‌ویژه گروه‌های O مثبت و منفی وجود دارد.

سرشماری پاییزه حیات‌وحش اصفهان آغاز شد
سرشماری پاییزه حیات‌وحش اصفهان آغاز شد

معاون محیط‌زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان اصفهان از آغاز طرح سرشماری و برآورد جمعیتی حیات وحش شاخص در ۱۱ منطقه تحت مدیریت استان خبرداد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است