کد خبر : 285514
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۵ - 21:57
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

بی‌نظیر جلالی، سخنگوی علی مطهری شد

سخنگوی لیست صدای ملت توسط علی مطهری انتخاب شد.

بی‌نظیر جلالی، سخنگوی علی مطهری شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: علی مطهری سرلیست «صدای ملت» در حکمی بی نظیر جلالی کاندیدای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی دورده دوازدهم، به عنوان سخنگوی این گروه سیاسی منصوب کرد.

در متن حکم آمده است: به آگاهی می‌رساند در جلسه مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۱ صدای ملت، سرکار خانم بی نظیر جلالی به عنوان سخنگوی صدای ملت انتخاب شدند. برای ایشان آرزوی توفیق داریم.

اخبار مرتبط:
حمله مستقیم به داغداران دی ماه
حمله مستقیم به داغداران دی ماه

اظهارات تند و تحقیرآمیز اسفندیار ذوالقدر، رئیس کمیسیون تجدیدنظر رسیدگی به اختلافات گمرکی در وزارت اقتصاد و «اراذل و اوباش» خواندن جانباختگان اعتراضات دی ماه عبور آشکار از مرز‌های اخلاق، مسئولیت اداری و کرامت انسانی است.

سایه سنگین مشاوری با تفکرات «جلیلی» بر سر «قالیباف»
سایه سنگین مشاوری با تفکرات «جلیلی» بر سر «قالیباف»

در سپهر سیاسی ایران، چهره‌هایی حضور دارند که نفوذ و اثرگذاری‌شان بیش از آنکه در مناصب اجرایی مستقیم باشند، در لایه‌های فکری و مشورتی مراکز قدرت قرار دارد.

پزشکیان: دین با زور و تحمیل گسترش نمی‌یابد/ گاه در تریبون‌های مختلف وعده‌هایی داده می‌شود که امکان تحقق آن‌ها وجود ندارد و موجب دلسردی مردم می‌شود
پزشکیان: دین با زور و تحمیل گسترش نمی‌یابد/ گاه در تریبون‌های مختلف وعده‌هایی داده می‌شود که امکان تحقق آن‌ها وجود ندارد و موجب دلسردی مردم می‌شود

پزشکیان با اشاره به جایگاه رفیع صداقت در قرآن کریم اظهار داشت: دروغ و خلف وعده به‌شدت مورد نکوهش آیات الهی است؛ با این حال، گاه در تریبون‌های مختلف وعده‌هایی داده می‌شود که امکان تحقق آنها وجود ندارد و همین امر موجب دلسردی مردم می‌شود. نمی‌توان به مردم وعده غیرواقعی داد. امیدآفرینی ضروری است، اما امیدی که بر پایه صداقت و واقع‌گرایی بنا شده باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است