کد خبر : 285453
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۵ - 17:19
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

وکیلی: کارگزاران، اعتمادملی و ندای ایرانیان، از جبهه اصلاحات جدا شدند / جوادی‌حصار: کذب محض است

مدیر مسئول روزنامه ابتکار و از نمایندگان عضو فراکسیون امید در مجلس دهم مدعی شده است که سه حزب اصلاح‌طلب از جبهه اصلاحات جدا شدند.

وکیلی: کارگزاران، اعتمادملی و ندای ایرانیان، از جبهه اصلاحات جدا شدند / جوادی‌حصار: کذب محض است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: محمدعلی وکیلی، نماینده سابق مجلس و از موافقان جریان نزدیک به کارگزاران در تشریح فضای انتخاباتی کشور گفت: تا برگزاری انتخابات دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی زمان چندانی نمانده است ،در این دوره با تذکرات مکرر رهبری مبنی برضرورت انتخابات رقابتی و مشارکتی و به رغم عدم ثبت‌نام نخبگان، شورای نگهبان باگشاده دستی تعداد قابل توجهی از ثبت‌نام شدگان را تائید کرد..

مدیر مسئول روزنامه ابتکار با اشاره به راهبرد اصلاح طلبان در انتخابات تصریح کرد: اصلاح‌طلبان در امتداد سیاست «قهر» که از سال ۹۸ انتخاب شده، همچنان (بدون هیچ تغییری و بدون ارائه دستاورد خاصی درظرف چهارسال گذشته) برقهر اصرار دارند. این گروه از اصلاح‌طلبان که درقالب جبهه اصلاح‌طلبان و حزب اتحادملت تعریف می‌شوند با ارائه بیانیه و توجیهات تکراری و لفاظی‌های بی‌اثر، مسیر خود را از سیاست‌ورزی صندوق محور جداکردند.

وکیلی با بیان اینکه بخشی از احزاب اصلاح‌طلب همچون کارگزاران، اعتمادملی و ندای ایرانیان، رسما راه خود را از جبهه اصلاحات جدا کردند و اکنون حول آقای علی مطهری برای ارائه لیست تهران جمع شده‌اند، گفت: این جدایی با بیانیه ۱۱۰ فعال اصلاح‌طلب مورد تائید قرار گرفت و با این تحولات جریان اصلاح‌طلب عملا به تکثر غیرقابل اجماع رسیده و امکان سیاست‌ورزی ذیل عنوان جبهه‌اصلاحات را از دست داده است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب بیان داشت: با جدایی‌های صورت گرفته زین پس جبهه اصلاح طلبان از موضوعیت افتاده است، در مطلع رونمایی از جریانات جدید اصلاح‌طلب و اعتدال ذیل عنوان جبهه عقلایی جامعه خواهیم بود.

نماینده ادوار تهران با بیان اینکه گروه‌های سیاسی هرکدام متناسب با شرایط و اقتضائات اجتماعی به‌دنبال تهیه لیست و راهبرد مشخص می‌باشند، اظهار داشت: اصولگرایان مطابق معمول با تورم نامزد در حوزه‌ها روبرو هستند و رسیدن به لیست واحد در تهران برایشان به یک مخمصه تبدیل شده است و اگر استراتژی اصلاح‌طلب هراسی نباشد احتمالاً مجبور به ارائه سه تاچهار لیست خواهند شد.

 

همچنین به دنبال انتشار این گفت وگو از سوی خبرگزاری دولت، محمدصادق جوادی حصار، سخنگوی حزب اعتمادملی خبر جدایی این حزب از جبهه اصلاحات را تکذیب کرد.

اخبار مرتبط:
کاخ سفید: ویتکاف پیشنهاد مفصل و قابل قبولی به ایران ارائه کرده / پذیرش این پیشنهاد به نفع ایران است
کاخ سفید: ویتکاف پیشنهاد مفصل و قابل قبولی به ایران ارائه کرده / پذیرش این پیشنهاد به نفع ایران است

سخنگوی کاخ سفید در پی اعلام وزیر خارجه ایران مبنی بر سفر همتای عمانی خود به تهران برای ارائه پیشنهاد آمریکا ادعا کرد که استیو ویتکاف فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا «پیشنهاد مفصلی» به جمهوری اسلامی ایران ارائه کرده است.

اکسیوس: پرسش مهم در مورد پیشنهاد مکتوب آمریکا به ایران این است که تأسیسات غنی‌سازی کنسرسیوم منطقه‌ای کجا قرار خواهد داشت / آمریکا می‌خواهد این تأسیسات در خارج از ایران قرار داشته باشند
اکسیوس: پرسش مهم در مورد پیشنهاد مکتوب آمریکا به ایران این است که تأسیسات غنی‌سازی کنسرسیوم منطقه‌ای کجا قرار خواهد داشت / آمریکا می‌خواهد این تأسیسات در خارج از ایران قرار داشته باشند

مقام‌های آمریکایی می‌گویند پیشنهاد مکتوب ایالات متحده به ایران تلاشی است برای حل مسئله‌ای که موجب بن‌بست در مذاکرات شده است؛ غنی سازی.

نیویورک‌تایمز: در پیشنهاد آمریکا، از ایران خواسته شده که غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند و یک کنسرسیوم منطقه‌ای ایجاد شود
نیویورک‌تایمز: در پیشنهاد آمریکا، از ایران خواسته شده که غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند و یک کنسرسیوم منطقه‌ای ایجاد شود

نیویورک‌تایمز می گوید در پیشنهاد آمریکا، از ایران خواسته شده که به‌طور کامل غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند و پیشنهاد شده که یک کنسرسیوم منطقه‌ای بسفر کوتاه وزیر خارجه عمان به تهران برای ارائه عناصر پیشنهاد آمریکا رای تولید انرژی هسته‌ای ایجاد شود که شامل ایران، عربستان سعودی و دیگر کشورهای عربی و همچنین ایالات متحده باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است