کد خبر : 285230
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۵ - 10:14
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

سقف نرخ سود سپرده‌های بانکی اعلام شد

بنا بر اعلام بانک مرکزی بازرسی‌های میدانی بانک مرکزی از شعب بانکی در زمینه رعایت ضوابط این بانک در مورد نرخ انواع سود سپرده‌های بانکی در دستور کار بوده و اقدامات تنبیهی لازم در مورد بانک‌های متخلف به اجرا درمی‌آید.

سقف نرخ سود سپرده‌های بانکی اعلام شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بر اساس این گزارش، بانک مرکزی ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ در بخشنامه ای، مصوبه شورای پول و اعتبار درباره اصلاح نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی را به شبکه بانکی ابلاغ کرد که به شرح زیر تعیین شد:

الف) سقف نرخ سود علی‌الحساب سالانه سپرده‌های سرمایه‌گذاری مدت‌دار:

۱- سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت عادی: ۵٪

۲- سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت ویژه سه ماهه: ۱۲٪

۳- سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت ویژه شش ماهه: ۱۷٪

۴- سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت با سررسید یک سال: ۵‏‏.۲۰ ٪

۵- سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت با سررسید دو سال: ۵‏.۲۱ ٪

۶- سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت با سررسید سه سال: ۵‏.۲۲ ٪

ب) نرخ سود تسهیلات عقود غیرمشارکتی بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی حداکثر ۲۳٪ و نرخ سود مورد انتظار عقود مشارکتی قابل درج در قرارداد میان بانک‏‏/موسسه اعتباری غیربانکی با مشتری معادل ۲۳٪ تعیین می‌شود.

پ) نرخ سود علی‌الحساب سپرده‌های سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت ویژه و بلندمدت که قبل از سررسید برداشت شوند، معادل نرخ سود علی‌الحساب سپرده سرمایه‌گذاری متناظر با دوره ماندگاری آن با کسر یک واحد درصد خواهد بود.

اخبار مرتبط:
مذاکرات ژنو؛ اختلافات ایران و آمریکا ممکن است فردا کم شود؟
مذاکرات ژنو؛ اختلافات ایران و آمریکا ممکن است فردا کم شود؟

دکتر راز زیمت مدیر برنامه ایران و محور شیعه در مؤسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی (INSS) گفت: از آنجا که ایران از ژوئن به بعد اورانیوم غنی نکرده، تا حدی امکان انعطاف وجود دارد. گزارش‌هایی در ایران منتشر شده که نشان می‌دهد ایرانی‌ها ممکن است حاضر باشند غنی‌سازی را برای چند سال به‌طور موقت متوقف کنند و در مقابل، آمریکایی‌ها حق ایران برای غنی‌سازی را به رسمیت بشناسند و شاید بعد از چند سال غنی‌سازی از سر گرفته شود. با این حال، مشخص نیست که آیا این کافی است یا خیر.

نبویان، نماینده مجلس: ترامپ خودش ناو دوم را همراهی کند تا مانند فرعون غرق شود
نبویان، نماینده مجلس: ترامپ خودش ناو دوم را همراهی کند تا مانند فرعون غرق شود

سیدمحمود نبویان حرکت ناو دوم آمریکا به سمت سواحل ایران را در راستای «ترساندن مردم» ارزیابی به ترامپ پیشنهاد کرد که شخصاً این ناو را همراهی کند تا مانند فرعون در دریا غرق شود.

واکنش پدر الهه حسین‌نژاد درباره قتل ملیکا/ پرونده الهه به ایستگاه پایانی رسید؛ انتظار برای تأیید نهایی حکم
واکنش پدر الهه حسین‌نژاد درباره قتل ملیکا/ پرونده الهه به ایستگاه پایانی رسید؛ انتظار برای تأیید نهایی حکم

در حالی که خانواده الهه منتظر تأیید نهایی برای اجرای حکم قصاص هستند، قتل ملیکا، دختر ۲۲ ساله قرچکی، بار دیگر افکار عمومی را ملتهب کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است