کد خبر : 285230
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۵ - 10:14
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

سقف نرخ سود سپرده‌های بانکی اعلام شد

بنا بر اعلام بانک مرکزی بازرسی‌های میدانی بانک مرکزی از شعب بانکی در زمینه رعایت ضوابط این بانک در مورد نرخ انواع سود سپرده‌های بانکی در دستور کار بوده و اقدامات تنبیهی لازم در مورد بانک‌های متخلف به اجرا درمی‌آید.

سقف نرخ سود سپرده‌های بانکی اعلام شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بر اساس این گزارش، بانک مرکزی ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ در بخشنامه ای، مصوبه شورای پول و اعتبار درباره اصلاح نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی را به شبکه بانکی ابلاغ کرد که به شرح زیر تعیین شد:

الف) سقف نرخ سود علی‌الحساب سالانه سپرده‌های سرمایه‌گذاری مدت‌دار:

۱- سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت عادی: ۵٪

۲- سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت ویژه سه ماهه: ۱۲٪

۳- سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت ویژه شش ماهه: ۱۷٪

۴- سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت با سررسید یک سال: ۵‏‏.۲۰ ٪

۵- سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت با سررسید دو سال: ۵‏.۲۱ ٪

۶- سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت با سررسید سه سال: ۵‏.۲۲ ٪

ب) نرخ سود تسهیلات عقود غیرمشارکتی بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی حداکثر ۲۳٪ و نرخ سود مورد انتظار عقود مشارکتی قابل درج در قرارداد میان بانک‏‏/موسسه اعتباری غیربانکی با مشتری معادل ۲۳٪ تعیین می‌شود.

پ) نرخ سود علی‌الحساب سپرده‌های سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت ویژه و بلندمدت که قبل از سررسید برداشت شوند، معادل نرخ سود علی‌الحساب سپرده سرمایه‌گذاری متناظر با دوره ماندگاری آن با کسر یک واحد درصد خواهد بود.

اخبار مرتبط:
بورس ۱۰۳ هزار واحد ریزش کرد
بورس ۱۰۳ هزار واحد ریزش کرد

بازار سرمایه در ادامه روند کاهشی خود، امروز هم افت سنگینی را تجربه کرد؛ به طوری که شاخص کل با کاهش بیش از ۱۰۳ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۷۰۳ هزار واحد رسید و کانال ۳.۸ میلیون واحد را از دست داد.

منصور حقیقت‌پور: به نتیجه رسیدن مذاکرات را ۵۰-۵۰ می‌دانم
منصور حقیقت‌پور: به نتیجه رسیدن مذاکرات را ۵۰-۵۰ می‌دانم

یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: جمهوری اسلامی آمادگی هر نوع پاسخ نظامی را هم دارد. احتمال وقوع درگیری نظامی را نیز پنجاه درصد ارزیابی می‌کنم. با این حال، معتقدم آنچه ممکن است رخ دهد، جنگی فراگیر نخواهد بود، بلکه در صورت وقوع، در قالب یک نبرد محدود است.

کمک ۵ میلیارد تومانی رهبر انقلاب برای آزادی زندانیان نیازمند
کمک ۵ میلیارد تومانی رهبر انقلاب برای آزادی زندانیان نیازمند

در آستانه برگزاری سی‌ونهمین جشن گلریزان ستاد دیه کشور، رهبر انقلاب اسلامی، مبلغ ۵۰ میلیارد ریال به این امر خداپسندانه اختصاص دادند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است