کد خبر : 285128
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۴ - 18:07
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

جانشین فرمانده سپاه ایلام:

کسانی که دیگران را از حضور در انتخابات نهی می‌کنند، در درگاه خدا بدون جزا نخواهد بود

جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین استان ایلام تصریح کرد: انتخابات یک جنگ است، جنگی که یک رأی هم در آن تاثیرگذار است و امروز انتخابات چون در راستای حفظ نظام اسلامی است بزرگترین معروف است و کسانی که دیگران را از حضور در انتخابات نهی می‌کنند بزرگترین منکر را تجربه کرده‌اند که در درگاه خداوند بدون جزا نخواهد بود.

کسانی که دیگران را از حضور در انتخابات نهی می‌کنند، در درگاه خدا بدون جزا نخواهد بود
به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین استان ایلام گفت: انتخابات مسیری به سوی تحول و وحدت ملی است.
سردار قدرت کریمیان جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام امروز (۴ اسفندماه) در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه با تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد حضرت ولیعصر (عج) و همچنین هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)، گفت: امسال در آستانه یک تصمیم ویژه و بزرگ هستیم و آن انتخابات ۱۱ اسفند است، چون که دشمن با تمام توان به میدان آمده تا انتخابات را به چالش بکشد و از طرفی کشور ما یک کشور ویژه است و همه نگاه‌ها به ایران اسلامی است که در بزنگاههای مختلف این مسئله را تجربه کرده‌ایم.
سردار کریمیان با اشاره به نیازمندی دشمن به تحریم انتخابات و تلاش آنها برای راه‌اندازی یک فتنه جدید اظهار کرد: دشمن با تمام توان انتخابات ما را هدف قرار داده است و سعی در کاهش مشارکت مردم در انتخاباتی را دارد که می‌تواند آینده ما را تضمین کند.
وی در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) که بزرگترین معروف حفظ نظام اسلامی است و بزرگترین منکر تضعیف نظام اسلامی است، تصریح کرد: انتخابات یک جنگ است، جنگی که یک رأی هم در آن تاثیرگذار است و امروز انتخابات چون در راستای حفظ نظام اسلامی است بزرگترین معروف است و کسانی که دیگران را از حضور در انتخابات نهی می‌کنند بزرگترین منکر را تجربه کرده‌اند که در درگاه خداوند بدون جزا نخواهد بود.
جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) با بیان اینکه اقدامی خوب است که به موقع انجام شود اضافه کرد: انتخابات ۱۱ اسفند اقدام به‌هنگام ماست و وظیفه داریم در این انتخابات به هنگام عمل کنیم.
سردار کریمیان افزود: اگر توسعه می‌خواهیم راهکار آن انتخابات است، اگر می‌خواهیم مشکلات حل شود باید نماینده‌ای قوی و شایسته به مجلس بفرستیم و چنانچه خودمان انتخاب نکنیم باید تسلیم انتخاب دیگران شویم، ما باید آینده را خودمان بسازیم نه آن را به دست دیگران بسپاریم.
جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) با بیان اینکه انتخابات در یک روز برگزار می‌شود اما آثار آن برای سالیان متمادی برقرار است، تأکید کرد: باید بدانیم که با گذر از سختی‌ها و تجربه راه‌ها قوی شده‌ایم و به خودباوری رسیده‌ایم، انتخابات می‌تواند مسیر ما را به سمت چشم‌اندازها رونق ببخشد.
وی ادامه داد: وظیفه ماست که توطئه‌های دشمن را بازگو کنیم، ایران در قلب جهان قرار دارد و دارای ویژگی‌های بی‌نظیر است و تمام نیاز ما در صنایع ما یافت می‌شود. یک جامعه با جوانان و اساتید برجسته خوبی داریم که در مسیر توسعه مناسب قرار دارد و زیبنده است که مردم برای آن تصمیم بگیرد.
سردار کریمیان با اشاره ظرفیت‌های بی‌نظیر کشور و اینکه به وضع مطلوب نزدیک شده‌ایم و انتخابات ما را به قله نزدیک‌تر می‌کند بیان کرد: انتخابات، مسیر تحول را در عرصه‌های علم و فناوری، سیاسی، اقتصادی، نظامی هموار کرده و به امنیت پایدار کشور کمک خواهد کرد و به وحدت و عزت مردم نیز منجر خواهد شد.
جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) در پایان بیان داشت: کشور ما بی نظیر است، چون رهبری بی‌نظیر دارد که ما را مشکلات عبور داده و در بزنگاههای مختلف مردم را هدایت کرده است. کشوری که رهبری بزرگ، ملتی بزرگ و ایدئولوژی بزرگی دارد قطعاً شکست ناپذیر خواهد بود.
اخبار مرتبط:
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!

​ترامپ گفت که خواهان برچیده شدن کامل تاسیسات غنی سازی ایران است. وی مدعی شد این کار در مذاکرات یا در بمباران ، انجام خواهد شد.

وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است

وزیر نفت گفت: برنامه‌ریزی برای تکمیل بیش از ۳۰ طرح بزرگ صنعت نفت با سرمایه‌گذاری حدود ۱۰ میلیارد دلار تا پایان ۱۴۰۴ از اولویت‌های اجرایی و عملیاتی وزارت نفت است.

هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند
هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند

روزنامه «هاآرتص» فاش کرد که مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است