کد خبر : 285044
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۴ - 03:39
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مشارکت در انتخابات ادای تکلیف به اصول انقلاب اسلامی است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: اگر امروز برای مشارکت همگانی در انتخابات تلاش می‌کنیم نخست برای ادای تکلیف است تا پای اصول انقلاب اسلامی بایستیم.

مشارکت در انتخابات ادای تکلیف به اصول انقلاب اسلامی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدرضا جان‌نثاری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان در دیدار و گفت‌وگو با دبیران تشکل‌های اسلامی دانشگاه‌های استان گفت: مبنای حرکت ما در امورات کشور منویات مقام معظم رهبری است.

به نوشته فارس؛ وی ادامه داد: اگر امروز برای مشارکت همگانی در انتخابات تلاش می‌کنیم نخست برای ادای تکلیف است تا پای اصول انقلاب اسلامی بایستیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان حضور و مشارکت مردم در انتخابات را یک حق مسلم برای ایرانیان دانست و افزود: در این شرایط بایستی به بهترین نحو برای برگزاری و اجرای انتخابات بسترسازی کنیم.

جان‌نثاری در خصوص اهمیت انتخابات با اشاره به مؤلفه‌های انتخابات پیش‌رو، گفت: سال گذشته کشور ما درگیر فتنه شد و این فتنه فضای غیرشفاف و دوگانه‌ای را در کشور حاکم کرد.

وی ادامه داد: خود اکثریت پنداری فریب و حیله دشمن در این فتنه بود که تاکنون نیز توسط دشمن دنبال می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان عنوان کرد: اکنون ایران اسلامی گرفتار جنگ تن به تن با دشمن است و در این شرایط نیز درصدد برگزاری انتخابات هستیم.
جان‌نثاری خاطرنشان کرد: همین شرایط فعلی باعث شده تا مقام معظم رهبری از ابتدای سال تاکنون در مورد انتخابات رهنمودهای اساسی را مطرح کردند.

وی ضمن تأکید بر چهار راهبرد اساسی مقام معظم رهبری در حوزه برگزاری انتخابات، گفت: سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت چهار راهبردی هستند که تلاش می‌کنیم انتخابات با این چهار اصل کاربردی برگزار شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان متذکر شد: حضور مستمر در جمع اقشار مختلف مردمی نیز از جمله رویکردهایی بود که باجدیت به این حوزه ورود کردیم.
جان‌نثاری افزود: این رویکرد در شهرستان‌ها نیز با حضور فرمانداران دنبال شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان در خصوص حفظ شأن احزاب که مورد پرسش دانشجویان قرار گرفت، متذکر شد: اگر انتقادات از حزب توسط حزبی دیگر به امنیت ملی ضربه بزند بعنوان حفظ حقوق عامه ورود می‌کنیم اما در غیر اینصورت فردی که احساس می‌کند به شخصیتش توسط حزبی دیگر توهین شده بایستی شکایت کند تا این مورد توسط مراجع قانونی دنبال شود.

وی در پایان به سؤالات دانشجویان در خصوص برگزاری انتخابات پاسخ داد.

اخبار مرتبط:
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت
کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از فوت کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر خبر داد.

افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان
افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان

فاز نخست نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور با ظرفیت ۱۲۰ مگاوات، با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است