کد خبر : 285010
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۳ - 20:54
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی اصفهان:

سامانه سرد بارشی اصفهان را فرا می‌گیرد

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از نفوذ سامانه سرد بارشی از روز شنبه پنجم اسفندماه و فراگیر شدن فعالیت آن تا اواسط هفته پیش رو خبرداد.

سامانه سرد بارشی اصفهان را فرا می‌گیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آسیه آقایی اظهار داشت: از روز شنبه پنجم اسفند ماه با نفوذ سامانه بارش‌زا به استان، آسمان بیشتر مناطق قسمتی تا نیمه ابری و به‌تدریج افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود و به تدریج از بعدازظهر در نیمه غربی و جنوب اصفهان آغاز بارش برف و باران را انتظار داریم.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه فعالیت سامانه بارشی به تدریج سایر مناطق استان را نیز فرا خواهد گرفت، اضافه کرد: اوج فعالیت این سامانه طی روز یکشنبه تا اواسط دوشنبه و به‌ویژه در نیمه غربی و شمال استان به‌صورت بارش برف و باران گاهی وزش باد شدید خواهد بود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان خاطرنشان کرد: بر اثر فعالیت سامانه سرد بارشی، گاهی مه آلودی هوا، کولاک برف، کاهش دید به ویژه در مناطق سردسیر و کوهستانی، آب‌گرفتگی معابر و اختلال در تردد جاده‌ای نیز انتظار می‌رود.

 

تالاب گاوخونی صد در صد خشک است

 

آقایی در خصوص وضعیت جوی ۲۴ ساعت آینده نیز گفت: طی امروز و فردا جوی به نسبت پایدار در سطح استان حاکم است و پدیده غالب وزش باد به نسبت شدید خواهد بود.‌

وی با بیان اینکه دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق استان بین یک تا ۲ درجه افزایش می‌یابد، افزود: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۱۷ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به دمای صفر درجه می‌رسد.

به گفته کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان، خور و بیابانک با بیشینه دمای ۱۹ درجه سلسیوس بالای صفر و بوئین میاندشت با کمینه دمای هفت درجه سلسیوس زیر صفر به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان خواهند بود.

اخبار مرتبط:
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست

دستیار ویژه شهردار اصفهان و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری با تأکید بر اینکه آینده مدیریت شهری بدون حرکت هم‌زمان با فناوری قابل تصور نیست، گفت: تحقق شهر هوشمند صرفاً با ابزار فناورانه ممکن نمی‌شود، بلکه نیازمند مدیریت هوشمند، فرهنگ‌سازی و سرمایه انسانی توانمند است.

دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان
دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان از شناسایی و دستگیری دو نفر از عوامل اغتشاشات اخیر که اقدام به تهدید مغازه‌داران و حمله با سلاح سرد به یکی از مأموران انتظامی کرده بودند،خبر داد.

اعمال محدودیت‌های ترافیکی اجتماع بزرگ مردمی در اصفهان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی اجتماع بزرگ مردمی در اصفهان

رئیس پلیس راهور استان اصفهان، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در برخی معابر مرکزی شهر همزمان با برگزاری اجتماع بزرگ مردمی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است