کد خبر : 284778
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۲ - 18:30
چاپ

وزیر اقتصاد: بنزین فعلاً گران نخواهد شد

خاندوزی درباره قیمت بنزین در سال آینده نیز گفت: فعلا دولت هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین ندارد، اما در برنامه دارد که بتواند ناترازی را از طریق چند ابزار سیاستی غیر قیمتی در سال آینده از بین ببرد.

وزیر اقتصاد: بنزین فعلاً گران نخواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: وزیر اقتصاد ضمن اعلام اینکه سال آینده تورم قطعا کمتر از امسال خواهد بود، گفت: دولت هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین در سال آینده ندارد، اما برنامه‌های غیرقیمتی برای کنترل ناترازی در بخش انرژی خواهد داشت.

سیداحسان خاندوزی در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های کشور اظهار کرد: پیش‌بینی نهاد‌های معتبر خارجی و داخلی از اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ حاکی از آن است که تورم سال ۱۴۰۳ پایین‌تر و در مسیر بسیار کمتر از سال جاری خواهد بود و از ۴۶ درصد امسال قطعا کمتر است.

وی افزود: برای رشد اقتصادی هم، امسال وضعیت بهتری را نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد بودیم و در سال ۱۴۰۳ نیز شرایط در مقایسه با سال جاری بهتر خواهد بود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: برای آنکه بخواهیم رقمی از رشد اقتصادی سال آینده ارائه دهیم باید صبر کنیم تا بودجه ۱۴۰۳ نهایی شود و مطابق ورودی‌ها بتوانیم در مدل‌های اقتصادی، خروجی دریافت کنیم.

اخبار مرتبط:
اینترنت ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد
اینترنت ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد

بسته‌های TD-LTE ایرانسل بین ۹ تا نزدیک به ۷۰ درصد گران‌تر شدند و این گرانی در حالی رخ می‌دهد که سرویس TD-LTE در بسیاری از نقاط کشور برای کاربران با اختلال شدید همراه بوده و حتی برای بعضی کاربران قطعی مکرر این سرویس نیز در هفته‌های گذشته گزارش شده است. بسته‌های ۶ ماهه این سرویس نیز نزدیک ۶۸ درصد رشد قیمتی داشتند و به عنوان مثال بسته ۱۵۰ گیگابایتی ۶ ماهه از ۳۶۲ هزار تومان به ۶۰۸ هزار تومان رسیده است. همچنین بسته ۱۰۰ گیگابایتی ۶ ماهه نیز از ۲۶۸ به ۴۵۰ هزار تومان رسیده است که خبر از افزایش ۶۸ درصدی دارد.

محسن رضایی: برای اولین بار در عملیات وعده صادق ۳ به صورت مستقیم توسط رهبر انقلاب اسلامی فرماندهی و راهبری شد
محسن رضایی: برای اولین بار در عملیات وعده صادق ۳ به صورت مستقیم توسط رهبر انقلاب اسلامی فرماندهی و راهبری شد

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: برای اولین بار، عملیات وعده صادق ۳ به صورت مستقیم توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی فرماندهی و راهبری شد.

آیت‌الله مسعودی‌خمینی: به دلیل جاسوسی دشمن مقامات حتی در جلسات دو نفره حرف نزنند، بنویسند
آیت‌الله مسعودی‌خمینی: به دلیل جاسوسی دشمن مقامات حتی در جلسات دو نفره حرف نزنند، بنویسند

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به جاسوسی اسرائیل گفت: در جریان واقعه‌ای که رخ داد و به شهادت و کشته‌شدن رؤسای ما منجر شد، باید اکنون آقایان بنشینند و بررسی کنند که چرا این‌گونه شد که در آنِ واحد و در یک شب، همه را در هر کجا که هستند، هدف قرار می‌دهند. چه کسی این اطلاعات را داده است؟ چه اتفاقی افتاده که این‌چنین شده است؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است