کد خبر : 284730
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۲ - 15:12
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ضرغامی: صادق بوقی از مسی خیلی بهتر است / به اینفلوئنسرها سیمکارت بدون فیلتر دادیم

ضرغامی تصریح کرد: وقتی اینفلوئنسری دعوت می‌کنیم بنده خدا باید یک سیمکارت بدون فیلتر داشته باشد چرا که ما او را صدایش کرده‌ایم که بیاید بگوید در ایران چه خبر است.

ضرغامی: صادق بوقی از مسی خیلی بهتر است / به اینفلوئنسرها سیمکارت بدون فیلتر دادیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: برای انعکاس بهتر جشنواره‌های گردشگری و صنایع دستی، به اینفلوئنسرها، رسانه‌های خارجی و مقامات جهانی سیمکارت بدون فیلتر دادیم.

سیدعزت‌الله ضرغامی صبح امروز چهارشنبه دوم اسفند ۱۴۰۲ در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره مهمانان دو نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: بالاترین مقام صنایع دستی جهانی یعنی آقای سعد قدومی که دفترشان در سوئیس است مهمان ما بودند و سخنرانی بسیار خوبی کردند و هم ایشان و هم سایر مهمانان نسبت به توانمندی‌های جمهوری اسلامی نکات خوبی را گفتند.

وی ادامه داد: ما چند روز قبل هم حضور آقای زوراب که بالاترین مقام گردشگری جهانی است را داشتیم؛ با اینکه جو شدیدی برای ایشان ایجاد کردند که به ایران نیاید و در این جشنواره شرکت نکند و این را در ملاقاتش با آقای رئیس جمهور هم مطرح کردند. البته آقای زوراب نه تنها به این جو شدید اعتنا نکردند بلکه ادای احترام سنگینی نسبت به جایگاه و تمدن و گردشگری ایران داشتند. ایشان در صفحه اینستاگرام خودشان ۶، ۷ پست مهم درباره جایگاه جمهوری اسلامی در حوزه گردشگری گذاشتند و از همه مردم دنیا دعوت کردند که بیایید ببینید ایران چه جای مهمی است. البته سیمکارت بدون فیلتر نداشت که برایشان جور کردیم.

ضرغامی همچنین تصریح کرد: وقتی اینفلوئنسری دعوت می‌کنیم بنده خدا باید یک سیمکارت بدون فیلتر داشته باشد چرا که ما او را صدایش کرده‌ایم که بیاید بگوید در ایران چه خبر است. درست است عربستان برای تبلیغ گردشگری مسی را دعوت کرده، اما ما ده‌ها میلیون دلار پول نداریم و اگر داشته باشیم هم نمی‌دهیم، چون به اندازه کافی خودمان بدل مسی را بهتر از مسی داریم. ما صادق بوقی داریم که وقتی مردم گیلان را دعوت می‌کند اثرش بیشتر از خارجی‌هاست. به هر حال توانستیم تعدادی سیمکارت بدون فیلتر تهیه کنیم و به اینفلوئنسرها، رسانه‌های خارجی و مقامات جهانی بدهیم و خوشبختانه انعکاس جشنواره گردشگری و هم جشنواره صنایع دستی ما بسیار خوب بود.

اخبار مرتبط:
سازمان نظام وظیفه: خرید خدمت سربازی در دستور کار نیست
سازمان نظام وظیفه: خرید خدمت سربازی در دستور کار نیست

رئیس پلیس سازمان نظام وظیفه فراجا با تشریح آخرین ضوابط خدمت وظیفه عمومی، به بهره‌مندی بیش از ۱۶۰ هزار نفر از معافیت‌های فرزندآوری، اشاره کرد و با بیان اینکه خرید خدمت سربازی در دستور کار نیروهای مسلح و مجلس شورای اسلامی قرار ندارد، جزئیات معافیت‌های تحصیلی، تسهیلات مشمولان مقیم خارج از کشور، کسر خدمت ایثارگران، معافیت قهرمانان ورزشی و مدت خدمت سربازی در دستگاه‌های مختلف را اعلام کرد.

الیاس حضرتی: پزشکیان برنامه‌ای برای خرید از نیویورک نداشتند
الیاس حضرتی: پزشکیان برنامه‌ای برای خرید از نیویورک نداشتند

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در پاسخ به پرسشی درباره تحت فشار قرار گرفتن رئیس جمهوری از سوی عده‌ای برای انجام دیدار با رئیس جمهور آمریکا گفت: هیچ کسی فشاری نیاورده است؛ افراد مختلف نظرات مختلفی دارند و دیدگاه‌های افراد مختلف در سطح کشور محترم و ارزشمند است؛ افراد آزادند نظر، پیشنهاد و تحلیل بدهند و ایده‌های مختلف‌شان را مطرح کنند و آقای رئیس جمهوری و تیم همراه ایشان همه حرف‌ها را گوش می‌دهند و در مجموع تصمیم گیری می‌کنند.

قالیباف: آیا نمی توانستیم چین را هم به صورت نظامی وارد منطقه کنیم؟ قطعا می توانستیم / بشار اسد می‌گفت نیاز نداریم مستشاران ایرانی بیش از این اینجا باشند
قالیباف: آیا نمی توانستیم چین را هم به صورت نظامی وارد منطقه کنیم؟ قطعا می توانستیم / بشار اسد می‌گفت نیاز نداریم مستشاران ایرانی بیش از این اینجا باشند

رئیس مجلس گفت: من می گویم همان طور که روسیه را در حوزه نظامی آوردیم نمی‌توانستیم چین را هم در منطقه دخیل کنیم؟ قطعا می‌توانستیم. مگر نمی‌گوییم باید با یک‌جانبه گرایی آمریکا مقابله کنیم پس باید دوپارگی در سطح بین‌المللی ایجاد کنیم پس باید چین و روسیه و سایر قدرت‌ها را دخالت دهیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است