کد خبر : 284614
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۱ - 20:12
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

وانتی‌های سیار از تهران جمع می‌شوند

مدیر عامل شرکت شهربان حریم بان شهر تهران از جمع آوری وانتی‌های سیار از سطح مناطق ۲۲ گانه تهران از ۱۵ اسفندماه خبرداد.

وانتی‌های سیار از تهران جمع می‌شوند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ برنا نوشت: مدیر عامل شرکت شهربان حریم بان شهر تهران از جمع آوری وانتی‌های سیار از سطح مناطق ۲۲ گانه تهران از ۱۵ اسفندماه خبرداد.

مسعود رنجبریان مدیر عامل شرکت شهربان حریم بان شهر تهران در نمایشگاه مطبوعات گفت: طی هماهنگی با مناطق ۲۲ گانه شهر تهران از ۱۵ اسفندوانتی‌های سیار را از سطح مناطق ۲۲گانه جمع آوری می‌کنیم.

وی با بیان اینکه کلونی‌های اصلی سد معبر را شناسایی کرده‌ایم، گفت: وانتی‌ها را به مکان‌هایی که برای ساماندهی در نظر گرفته‌ایم منتقل خواهیم کرد و برخی هم به پارکینگ می‌روند.

به گفته رنجبریان، بسیاری از این وانتی‌ها بالای ۱۰ میلیون تومان جریمه دارند و باید بر اساس قانون به پارکینگ منتقل شوند.

وی به پاکسازی محور شهرزاد از وانتی اشاره کرد و گفت: محل‌هایی که تعداد وانتی‌ها زیاد است را ساماندهی می‌کنیم وشاید شما در برخی از نقاط یکی دو وانتی را ببینید.

رنجبریان در خصوص کلونی‌های اصلی سد معبری‌های سیار گفت: حدود ۳۰ کلونی در تهران وجود دارد که ما تمام آن‌ها را پاکسازی می‌کنیم.

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارت بهداشت: پیرامون حوادث اخیر، تا این لحظه نزدیک به ۱۳ هزار عمل جراحی انجام شده/ حدود ۳۰۰ نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند
سخنگوی وزارت بهداشت: پیرامون حوادث اخیر، تا این لحظه نزدیک به ۱۳ هزار عمل جراحی انجام شده/ حدود ۳۰۰ نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره آخرین وضعیت مجروحان حوادث دی ماه گفت: تا این لحظه نزدیک به ۱۳ هزار عمل جراحی انجام شده است و حدود ۳۰۰ نفر نیز همچنان در بیمارستان‌ها بستری هستند بیشترین استان‌هایی که درگیر حوادث بوده‌اند، تهران، اصفهان و خراسان رضوی هستند تعدادی از مجروحان نیاز به عمل جراحی دارند که به یک بار ختم نمی‌شود، بلکه باید طی یک سال خدمات دریافت کنند گروهی از مجروحین اخیراً اعتماد کرده و به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند.

افسون علیمرادیان و وفا صالحی به بند عمومی منتقل شدند
افسون علیمرادیان و وفا صالحی به بند عمومی منتقل شدند

علی شریف زاده اردکانی وکیل افسون علیمرادیان و وفا صالحی گفت: افسون و وفا به دو زندان تهران بزرگ (فشافویه) و قرچک (زندان زنان) منتقل شده‌اند. دو زندانی که مناسب زندانیان سیاسی نیست و من به عنوان وکیل این دو زندانی از مراجع قضایی درخواست انتقال آن‌ها به زندان اوین را دارم.

معاون وزارت بهداشت: علت دقیق فوت دو دانشجو در روزهای اخیر، از سوی پزشکی قانونی اعلام نشده/ نمی‌توان به طور کامل گفت که آیا خودکشی اتفاق افتاده، یا علت اور دوز و سو مصرف مواد مخدر بوده/
معاون وزارت بهداشت: علت دقیق فوت دو دانشجو در روزهای اخیر، از سوی پزشکی قانونی اعلام نشده/ نمی‌توان به طور کامل گفت که آیا خودکشی اتفاق افتاده، یا علت اور دوز و سو مصرف مواد مخدر بوده/

معاون دانشجویی وزارت بهداشت گفت: عمده دانشجویانی که دستگیر شده بودند فعلا آزاد شده اند. در حال حاضر ۹ نفر دانشجو داریم که جز دستگیرشدگان هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است