کد خبر : 284511
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۱ - 12:40
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

هشدار حوثی‌ها به اتحادیه اروپا: با آتش بازی نکنید

محمد علی الحوثی عضو شورای عالی سیاسی یمن بامداد سه‌شنبه در واکنش به آغاز مأموریت دریایی اتحادیه اروپا در دریای سرخ خطاب به این کشورها گفت که با آتش بازی نکنند.

هشدار حوثی‌ها به اتحادیه اروپا: با آتش بازی نکنید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد علی الحوثی عضو شورای عالی سیاسی یمن بامداد سه‌شنبه در واکنش به آغاز مأموریت دریایی اتحادیه اروپا در دریای سرخ خطاب به این کشورها گفت که با آتش بازی نکنند.

محمدعلی الحوثی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: با آتش بازی نکنید و از انگلیس عبرت بگیرید. نیازی به حمایت از شیطان آمریکایی برای محافظت از (رژیم) اسرائیل ندارید که بتواند بدون مزاحمت مردم غزه را نابود کند.

وی افزود: ناوبری بین المللی ایمن است. حضور شما نظامی شدن دریا را افزایش داده است، ناوبری بین المللی را هدف قرار می‌دهد و زنجیره تامین مواد غذایی برای فروشگاه‌های کشورهایتان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

اتحادیه اروپا روز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای از آغاز ماموریت دریایی این اتحادیه در دریای سرخ موسوم به «آسپیدس» خبر داد و تاکید کرد که هدف از این عملیات فقط دفاعی خواهد بود.

اخبار مرتبط:
بازجویی از نتانیاهو در پرونده فساد «۴۰۰۰» آغاز شد
بازجویی از نتانیاهو در پرونده فساد «۴۰۰۰» آغاز شد

بازجویی از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در پرونده فساد مالی مشهور به «پرونده ۴۰۰۰» آغاز شد؛ او متهم به رشوه، کلاهبرداری و سوءاستفاده از قدرت برای دریافت پوشش رسانه‌ای مثبت است.

ایلان ماسک: من اصلا مواد مصرف نمی‌کنم؛ نیویورک تایمز به شدت دروغ گفته
ایلان ماسک: من اصلا مواد مصرف نمی‌کنم؛ نیویورک تایمز به شدت دروغ گفته

ایلان ماسک ضمن رد گزارش روزنامه نیویورک تایمز درباره استفاده از ماده مخدر کتامین و سایر مواد افیونی در جریان کارزار انتخاباتی ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا گفت که اصلا مواد مخدر مصرف نمی‌کند!

شواهد و داده ها را دریابید/مذاکرات به توافق می رسد یا جنگ؟
شواهد و داده ها را دریابید/مذاکرات به توافق می رسد یا جنگ؟

رویه های اقتصادی بشدت متزلزل و در حالت انتظار اند. ناترازی که واژه ای پوششی برای بحران انرژی است در این میانه بر شدت بلاتکلیفی تولید و داده های اقتصادی افزوده و در این شرایط چشم ها به خروج نتیجه از درون مذاکرات ایران و امریکا دوخته شده است. اما شواهد و داده ها در فضای مجازی به ترتیبی جا به جا می شود که گویی طرفین مذاکره از طرق رسانه به هم پالس و پاسخ می دهند. در این فضا تنها راهکار پیگیری ردِ همین شواهد و اطلاعات و تحلیل های رسانه ای است تا شاید در میانه حجم وسیع داده ها خط سیر روند تحولات و دور و نزدیک بودن توافق یا جنگ را بتوان گمانه زد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است