کد خبر : 284392
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۳۰ - 21:02
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سپاهان صبح سه‌شنبه راهی عربستان می‌شود

کاروان تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان برای بازی برگشت با الهلال عربستان صبح سه شنبه راهی عربستان می‌شود.

سپاهان صبح سه‌شنبه راهی عربستان می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کاروان تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان برای دیدار مقابل الهلال عربستان در چارچوب رقابت‌های مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ساعت ۱۰ صبح سه‌شنبه راهی عربستان می‌شود.

به نوشته مهر؛ طلایی‌پوشان که شامگاه پنجشنبه مقابل الهلال عربستان بازی می‌کنند دو جلسه تمرینی در عربستان برگزار خواهند کرد.

قرار است سپاهانی‌ها عصر روز سه‌شنبه در ورزشگاه فیصل بن فرهاد عربستان و روز چهارشنبه در ورزشگاه کینگدام آرنا دو جلسه تمرینی برگزار کنند.

دیدار تیم‌های سپاهان ایران و الهلال عربستان از ساعت ۲۱:۳۰ روز پنجشنبه به وقت ایران در ورزشگاه کینگدام آرنا شهر ریاض برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط:
گلایه عضو شورای شهر اصفهان از تداوم بحران آب و آلودگی هوا در اصفهان
گلایه عضو شورای شهر اصفهان از تداوم بحران آب و آلودگی هوا در اصفهان

عضو شورای شهر اصفهان از وضعیت بحرانی آب و آلودگی هوا در اصفهان گلایه کرد و گفت: اگر مشکلات در سطح استان حل نمی شود پیگیری ملی انجام شود.

نورصالحی: طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود
نورصالحی: طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود

رئیس شورای شهر اصفهان گفت: در شرایطی که کشور بیش از هر زمان نیازمند آرامش و همدلی است، طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود و حاشیه‌سازی مسئولان تنها جامعه را نگران میکند.

فعالیت متناوب سامانه بارشی؛ هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
فعالیت متناوب سامانه بارشی؛ هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره هواشناسی اصفهان نسبت به ورود سامانه بارشی و فعالیت متناوب آن در مناطقی از استان تا پایان هفته، هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است