کد خبر : 283792
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۲۶ - 17:09
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

عضو مجلس خبرگان: این انقلاب تا ظهور امام زمان استمرار خواهد یافت

حسینی‌بوشهری گفت: انقلاب اسلامی تا ظهور این حضرت استمرار خواهد یافت.

عضو مجلس خبرگان: این انقلاب تا ظهور امام زمان استمرار خواهد یافت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رسا نوشت: آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری روز پنجشنبه در جمع مردم بردخون شهرستان دیر بوشهر اظهار کرد: ملت ایران باز هم با حضور خود حماسه بزرگی در ۲۲ بهمن خلق کردند.

وی افزود: کسی نمی‌تواند مدعی انقلاب شود بلکه صاحب اصلی انقلاب اسلامی مردم هستند و برای حفظ این انقلاب بار دیگر به صحنه آمدند

نایب رییس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه انسان موجودی مختار و با اراده است، گفت: انسان هم نسبت به خوبی‌ها و هم نسبت به بدی‌ها تصمیم گیر است.

حسینی بوشهری با اشاره به اینکه انسان‌ها دو دسته هستند، عنوان کرد: دسته‌ای راه هدایت را بر می‌گزینند و دسته‌ای دیگر نیز ناسپاسی می‌کنند.

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با بیان ابعاد مختلف مسئولیت انسان، ادامه داد: انسان در برابر خداوند، پیامبر (ص) و امامان بعد از رسول خدا مسئولیت دارد.

وی تصریح کرد: مؤمنان در برابر دین، خانواده خود نیز مسئول هستند.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه انسان نسبت به جامعه پیرامون و مسلمانان دارای مسئولیت هستند، افزود: اگر انسان بی تفاوت باشد، خود را نمی‌تواند در زمره مسلمانان قرار دهد.

نایب رییس مجلس خبرگان رهبری هم‌نوایی با مظلومان جهان را یک مسئولیت سنگین برشمرد و گفت: انسان نسبت به کسانی که ظلم بر آن‌ها وارد شده مسئولیت دارد.

حسینی بوشهری بیان کرد: دشمن با تمام ابزار خود تلاش کرد تا انقلاب پیروز نشود، اما با شکست مواجه شد و بلافاصله هشت سال جنگ را بر ما تحمیل کردند، اما ملت ما سختی‌ها را تحمل کردند و برای به مقصد رسیدن خواهند ایستاد.

وی با بیان اینکه چشمان ملت ما به ظهور امام زمان (عج)، ادامه داد: انقلاب اسلامی تا ظهور این حضرت استمرار خواهد یافت.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه ملت ما پیرو اهل بیت عصمت و طهارت هستند، تصریح کرد: اگر کسی مسیر را برای خود مشخص کرد، در نیمه راه بر نمی‌گردد و با اراده محکم ادامه خواهد داد.

اخبار مرتبط:
سردار کوثری، نماینده مجلس: ورود بازرسان آژانس به سایت‌های آسیب‌دیده ممنوع است
سردار کوثری، نماینده مجلس: ورود بازرسان آژانس به سایت‌های آسیب‌دیده ممنوع است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید ورود بازرسان آژانس به سایت‌های آسیب‌دیده ممنوع است.

بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی: موشک قاره‌پیما با سوخت حرارتی آزمایش کردیم / هرچه سریع‌تر باید به سمت ساخت سلاح هسته‌ای برویم
بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی: موشک قاره‌پیما با سوخت حرارتی آزمایش کردیم / هرچه سریع‌تر باید به سمت ساخت سلاح هسته‌ای برویم

نماینده مجلس گفت: نیروهای نظامی کشورمان اخیرا یک موشک قاره‌پیما با سوخت حرارتی را آزمایش کرده‌اند. چنین آزمایشی حتما اقدام مناسبی است، البته به آن معنا نیست که می‌خواهیم اروپا را بزنیم، بلکه به معنای آن است که با اجرای مکانیسم ماشه، ما هم بر قدرت دفاعی و اقتدار موشکی خودمان می‌افزاییم. این آزمایش موشکی به این معنا است که اگر اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها بخواهند مجددا آسمان ما را تصرف کنند، ما از طریق حمله موشکی به آن‌ها پاسخ خواهیم داد و تسلیم نخواهیم شد.

سفر فوری عراقچی به نیویورک به‌خاطر یک جلسه مهم
سفر فوری عراقچی به نیویورک به‌خاطر یک جلسه مهم

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه از عزیمت وزیر امور خارجه به آمریکا برای شرکت در اجلاس سالانه سازمان ملل متحد خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است