کد خبر : 283574
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - 11:17
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

معاون وزیر کشور: نظرسنجی‌ها از افزایش مشارکت مردم در انتخابات خبر می‌دهد

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: در موضوع مشارکت در انتخابات هم، با توجه به رویه‌ای که شورای محترم نگهبان در پیش گرفت و صلاحیت اکثریت افراد را مورد تایید قرار داد، فضای رقابتی خوبی به وجود آمده است. بر اساس نظرسنجی‌هایی که از روند مشارکت در انتخابات صورت می‌گیرد، به لطف خدا روند افزایشی است.

معاون وزیر کشور: نظرسنجی‌ها از افزایش مشارکت مردم در انتخابات خبر می‌دهد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: سیدمجید میراحمدی، معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با توجه به تاکیدات چهارگانه رهبر انقلاب در انتخابات آتی درباره تدابیر وزارت کشور برای برقراری امنیت انتخابات، گفت: ما به مردم عزیزمان اطمینان می‌دهیم که از حیث امنیت انتخابات، به لطف پروردگار، با هوشیاری و بیداری دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات، اعم از سپاه و انتظامی، اشراف خوبی را الحمدلله بر همه تهدیدات مختلف داخلی داریم.

وی در گفتگو افزود: در رأس آن هم بیداری، هوشیاری و همکاری خوب خود مردم ما است. در موضوع امنیت انتخابات اطمینان می‌دهیم که هیچ مشکل خاصی نداشته باشیم.

وی افزود: در موضوع مشارکت در انتخابات هم، با توجه به رویه‌ای که شورای محترم نگهبان در پیش گرفت و صلاحیت اکثریت افراد را مورد تایید قرار داد، فضای رقابتی خوبی به وجود آمده است. بر اساس نظرسنجی‌هایی که از روند مشارکت در انتخابات صورت می‌گیرد، به لطف خدا روند افزایشی است.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود
پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود

رئیس‌جمهور گفت: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود، اما در هر صورت با توجه به فضای دوستانه روابط با همسایگان و دوستان و نیز سازمان‌های منطقه‌ای که در آنها عضو هستیم، وضعیت برای همکاری‌ها و داد و ستد فعالان اقتصادی بسیار مساعد است.

اشپیگل: نتانیاهو روز چهارم جنگ گفت: «آتش‌بازی برای ترامپ مهم است؛ آتش‌بازی راه بیندازید تا به فردو حمله کند»
اشپیگل: نتانیاهو روز چهارم جنگ گفت: «آتش‌بازی برای ترامپ مهم است؛ آتش‌بازی راه بیندازید تا به فردو حمله کند»

اشپیگل: نتانیاهو روز چهارم جنگ گفت«آتش‌بازی برای ترامپ مهم است؛ آتش‌بازی راه بیندازید تا به فردوحمله کند»

وال‌استریت‌ژورنال: ایران پیشنهادی تازه به اروپا ارائه کرده است
وال‌استریت‌ژورنال: ایران پیشنهادی تازه به اروپا ارائه کرده است

خبرنگار نشریه آمریکایی به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که ایران برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه، پیشنهادی تازه به سه کشور اروپایی ارائه کرده که از سوی تروئیکای اروپایی ناکافی و غیرقابل‌قبول توصیف شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است