کد خبر : 283449
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ - 13:49
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

کنایه سخنگوی جبهه اصلاحات به بیانه ۱۱۰ فعال اصلاح‌طلب / جواد امام: باید به جای روزنه از معبر استفاده می‌کردند چون حاکمیت مسیر را مین‌گذاری کرده

سخنگوی جبهه اصلاحات به بیانیه 110 فعال جریان اصلاحات درباره انتخابات واکنش نشان داد.

کنایه سخنگوی جبهه اصلاحات به بیانه ۱۱۰ فعال اصلاح‌طلب / جواد امام: باید به جای روزنه از معبر استفاده می‌کردند چون حاکمیت مسیر را مین‌گذاری کرده

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات در نشست خبری این جبهه با اشاره به انتخابات اسفندماه، اظهار داشت: جبهه راسا در مورد ثبت‌نام‌ها توصیه‌‌ای نداشته، اما نهایتا ۶ عضو جریان اصلاح‌طلب از فیلتر‌های نظارت استصوابی عبور کردند. در کل کشور با مبناها و ترازی که احزاب داشتند، این عدد می‌تواند به ۳۰ نفر برسد! البته آمارهای متفاوتی داده می‌شود اما به طور رسمی با سوالی که از احزاب داشتیم، این عدد از ۳۰ نفر تجاوز نکرده است.

دوستانی که بیانیه موسوم روزنه را امضا کردند، باید به جای روزنه از معبر استفاده می‌کردند! چرا که حاکمیت این مسیر را با انواع مانع‌گذاری‌های امنیتی و استصوابی، مین‌گذاری کرده است.

نظارت استصوابی در همه عرصه‌ها دخالت و مدیریت می‌کند و این حلقه هر روز تنگ‌تر شده است. متاسفانه رویه‌های غلط هر بار به جای اصلاح، توسط یک جریان محدود به قانون بدل شد.

امروز نظرسنجی‌ها، نگرانی از جامعه را نشان می‌دهد، نه جریان‌های سیاسی. مردم با صندوق رای قهر کرده‌اند. هیچ رسانه‌ای در اختیار جریان اصلاحات نیست. نیروهای نظامی و سیاسی انواع رسانه‌ها را در اختیار دارند.

برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۴ هیچ برنامه‌ای در دستور کار جبهه اصلاحات نیست. اما ما با صندوق رای قهر نکرده‌ایم و با قدرت در عرصه سیاست‌ورزی حضور داریم.

اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است