کد خبر : 283410
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ - 10:01
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

بلاگر و مدل لبنانی در راهپیمایی ۲۲ بهمن | ببینید

مایا صباغ بلاگر لبنانی می‌‌گوید: «ایران به کوری چشم دشمنانش قوی و استوار خواهد ماند و ما در این راه محمدی اصلی باقی خواهیم ماند. این پیروزی بزرگ مبارک باد.»

بلاگر و مدل لبنانی در راهپیمایی ۲۲ بهمن | ببینید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فرارو نوشت: مایا صباغ بلاگر لبنانی، ویدئویی از شرکت خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران منتشر کرده‌ است. او در این ویدئو خود را «وکیل مسلمان سنی مذهب، اهل شمال لبنان، شهر طرابلس» معرفی می‌کند.

او در این ویدئو به دو زبان فارسی و عربی می‌گوید: «ایران به کوری چشم دشمنانش قوی و استوار خواهد ماند و ما در این راه محمدی اصلی باقی خواهیم ماند. این پیروزی بزرگ مبارک باد.»

انتشار ویدئوی صباغ واکنش‌های بسیاری را از سوی کاربران شبکه‌های اجتماعی در پی داشته است. مایا صباغ از چهره‌های فضای مجازی بوده که در عرصه مدلینگ نیز فعالیت دارد. او اهل لبنان است و در عرصه بازیگری چند نقش کوتاه در فیلم‌های عربی بازی کرده است.

اخبار مرتبط:
امیر تتلو هفته قبل در زندان ازدواج کرد!
امیر تتلو هفته قبل در زندان ازدواج کرد!

عموی تتلو با فرض صدور سنگین‌ترین حکم برای بردرزاده‌اش که در گمانه‌زنی‌ها مطرح می‌شود، گفت «او قبلا توبه کرده است و امیدواریم این حکم تغییر کند» او در ادامه اضافه کرد که «تتلو حدود یک هفته است که در زندان ازدواج کرده است».

دادگستری: هویت ۵۵ نفر از جان‌باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی محرز شد / دیه متوفیان ظرف ۴۸ ساعت به حساب اولیای‌دم واریز می‌شود
دادگستری: هویت ۵۵ نفر از جان‌باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی محرز شد / دیه متوفیان ظرف ۴۸ ساعت به حساب اولیای‌دم واریز می‌شود

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: با استفاده از آزمایشات ژنتیک و دیگر روش‌های تخصصی و علمی هویت ۵۵ نفر از جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی محرز شده است.

کشف بقایایی از معماری ساسانی در مسجد جامع ارومیه
کشف بقایایی از معماری ساسانی در مسجد جامع ارومیه

مدیر اداره کل میراث‌فرهنگی آذربایجان غربی از کشف بقایای معماری ساسانی در کاوش‌های باستان‌شناسی مسجد جامع ارومیه خبر داد. به گفته‌ مرتضی صفری، کاوش‌های باستان‌شناسی در مسجد جامع ارومیه و تپه قالایچی با نتایج قابل توجهی همراه بوده است. او همچنین از آزادسازی و تغییرکاربری مدارس و خانه‌های تاریخی تحت‌تملک دیگر دستگاه‌های استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است