به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری فارس نوشت: میثم مطیعی نشان داد که اشعار انتقادی «صف اول» که از سال ۹۵ کلید زده شد، غیر جناحی بوده و تمام مسئولین را خطاب قرار میدهد. از طرفی دیگر، این قبیل شعرخوانیها ثابت کرد که باب انتقاد از مسئولین نظام به طور رسمی، باز است. تریبون نماز عید فطر در حضور رهبر انقلاب و تریبون ۲۲ بهمن، جزو رسمیترین تریبونهای کشور هستند و عملا این تریبونها فضایی برای مطالبه حق مردم است و این سوال که چرا در روز ملی ۲۲ بهمن یا عید فطر، برخلاف وحدت مردم، به انتقاد و مطالبهگری پرداخته میشود؛ حکایت از جهل برخی نسبت به حق مردم است.
نکته دیگری که برخی نسبت به شعرخوانی امسال مطیعی مطرح میکنند، این است که او از دولت قبل و برجام انتقاد کرده است، نه دولت فعلی. این درحالی است که اگر کسی شعر امسال را به طور کامل مرور کند، متوجه میشود که فقط ۳ بیت نسبت به برجام و گره زدن زندگی و سلامت مردم به FATF بود و سایر بخشهای آن، انتقاد به مسئولین فعلی و کشورهای حامی رژیم صهیونیستی بوده است.
نکتهای که باید توجه داشت، این است دولت سیزدهم در عمل نشان داده که از انتقاد پذیرترین دولتهای جمهوری اسلامی است و این بیان مطالبه در قالب هنر، عملا مصداق «النصیحه لائمه المسلمین» است.
به هر حال، حمله به امثال مطیعی و دیگر شاعران و مداحان انقلابی برای نقد دلسوزانه نیست؛ بلکه بیشتر برای عدم درک شرایط جامعه است. حال آن که مطالبه حق مردم و تبیین واقعیتهای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور، جزو مطالبات رهبر انقلاب از جامعه فرهنگی و هنری و مادحین کشور است.