کد خبر : 283159
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۲۲ - 13:11
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

ترامپ: در بازگشت به کاخ سفید بزرگترین عملیات اخراج مهاجران را آغاز می‌کنم؛ چاره دیگری نداریم

دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا از عدم تصویب لایحه مربوط به مرزها در کنگره استقبال کرد و گفت که در صورت بازگشت به کاخ سفید، از همان روز اول «عملیات اخراج» مهاجران را آغاز می‌کند. وی همچنین درباره ناتو و روسیه نیز اظهارنظر کرد و گفت که اگر اعضای ناتو به تعهدات خود برای افزایش بودجه دفاعی عمل نکنند روسیه را «تشویق می‌کند» که به آنها حمله کند.

ترامپ: در بازگشت به کاخ سفید بزرگترین عملیات اخراج مهاجران را آغاز می‌کنم؛ چاره دیگری نداریم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا از عدم تصویب لایحه مربوط به مرزها در کنگره استقبال کرد و گفت که در صورت بازگشت به کاخ سفید، از همان روز اول «عملیات اخراج» مهاجران را آغاز می‌کند.

وی شنبه با اشاره به عدم تصویب این لایحه گفت: فراموش نکنیم که این هفته یک پیروزی بزرگ داشتیم که هر محافظه‌کاری باید آن را جشن بگیرد. ما لایحه فاجعه‌بار مرزهای باز را که توسط جو بایدن متقلب ارائه شده بود، شکست دادیم.

قانونگذاران جمهوریخواه تحت فشار ترامپ لایحه مورد نظر بایدن را رد کردند. هدف جمهوریخواهان آن است که بایدن نتواند تا پیش از انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر به موفقیتی دست پیدا کند.

ترامپ در سخنانی در کارولینای جنوبی گفت: در روز اول ریاست جمهوری‌ام سیاست دولت بایدن درباره مرزهای باز را خاتمه می‌دهم و بزرگترین عملیات داخلی اخراج در تاریخ آمریکا را شروع خواهیم کرد. ما چاره دیگری نداریم.

وی همچنین درباره ناتو و روسیه نیز اظهارنظر کرد و گفت که اگر اعضای ناتو به تعهدات خود برای افزایش بودجه دفاعی عمل نکنند روسیه را «تشویق می‌کند» که به آنها حمله کند.

ترامپ به یکی از جلسات خود با سران ناتو اشاره کرد و گفت: یکی از روسای جمهوری کشورهای بزرگ بلند شد و گفت، اگر پولی پرداخت نکنیم و روسیه به ما حمله کند آیا شما از ما حفاظت خواهید کرد؟ من گفتم، نه، از شما حفاظت نخواهم کرد.

ترامپ بارها اعلام کرده است که متعهد کردن آمریکا به دفاع از سایر اعضای ناتو، غیرمنصفانه است.

اخبار مرتبط:
رئیس قوه قضاییه: شهادت شهدای اقتدار به نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل شد
رئیس قوه قضاییه: شهادت شهدای اقتدار به نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل شد

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه شهادت شهدای اقتدار ایران اسلامی توسط رژیم جعلی صهیونی به نقطه‌ عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل شد، گفت: خون مطهر این شهدا، زمینه‌ساز ارتقای قابل توجه جایگاه ایران اسلامی و انسجام و وحدت مثال‌زدنی در داخل کشور شده است.

هشدار یک نماینده درباره سوءاستفاده از سیم‌کارت‌های اجاره‌ای در شرایط جنگی: ممکن است این سیم کارت‌ها توسط عوامل اسرائیل در داخل کشور مورد سوءاستفاده قرار گرفته باشد
هشدار یک نماینده درباره سوءاستفاده از سیم‌کارت‌های اجاره‌ای در شرایط جنگی: ممکن است این سیم کارت‌ها توسط عوامل اسرائیل در داخل کشور مورد سوءاستفاده قرار گرفته باشد

رئیس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس با هشدار نسبت به سوء‌استفاده عوامل صهیونیستی و برخی اتباع بیگانه از سیم‌کارت‌های اجاره‌ای، گفت: در شرایط جنگی، ممکن است از سیم‌ کارت‌های اجاره‌ای برای انجام اقدامات خرابکارانه استفاده شود.

اینترنت ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد
اینترنت ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد

بسته‌های TD-LTE ایرانسل بین ۹ تا نزدیک به ۷۰ درصد گران‌تر شدند و این گرانی در حالی رخ می‌دهد که سرویس TD-LTE در بسیاری از نقاط کشور برای کاربران با اختلال شدید همراه بوده و حتی برای بعضی کاربران قطعی مکرر این سرویس نیز در هفته‌های گذشته گزارش شده است. بسته‌های ۶ ماهه این سرویس نیز نزدیک ۶۸ درصد رشد قیمتی داشتند و به عنوان مثال بسته ۱۵۰ گیگابایتی ۶ ماهه از ۳۶۲ هزار تومان به ۶۰۸ هزار تومان رسیده است. همچنین بسته ۱۰۰ گیگابایتی ۶ ماهه نیز از ۲۶۸ به ۴۵۰ هزار تومان رسیده است که خبر از افزایش ۶۸ درصدی دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است