کد خبر : 283113
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - 20:28
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

استمداد کمال الدین پیرموذن از رهبری

ضمن ابراز خوشحالی از دخالت مقام معظم رهبری در تایید صلاحیت پزشکیان از تبریز، انتظار دستور موکد ایشان برای تایید دیگر چهره های محبوب مردمی آذربایجان وسایر استانهای اقوام دیگر غیور ایرانی به تحقق برگزاری انتخابات گرم و عادلانه و پرشور منجر شود.

استمداد کمال الدین پیرموذن از رهبری

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کمال الدین پیرموذن در یادداشتی با طرح ادعای اعمال نفوذ در رد صلاحیت خود نوشت:

متاسفانه مجددا ردصلاحیت شدم.

این شکل و شیوه حذف چهره های موثر و مردمی منطقه اردبیل در انتخابات مجلس بلاشک موجب سردی فضای انتخابات خواهد شد.

رد صلاحیت پیرموذن سیلی محکمی است بر صورت مردم شجاع و فهیم منطقه اردبیل که با شنیدن خبر تایید صلاحیت بنده موجب شور و شوق مردم و مخصوصا جوانان اردبیل شده است.

ضمن ابراز خوشحالی از دخالت مقام معظم رهبری در تایید صلاحیت پزشکیان از تبریز، انتظار دستور موکد ایشان برای تایید دیگر چهره های محبوب مردمی آذربایجان وسایر استانهای اقوام دیگر غیور ایرانی به تحقق برگزاری انتخابات گرم و عادلانه و پرشور منجر شود.

و هم اینکه مجلس آتی توان تحول در تقنین را دارا باشد . شک ندارم رد صلاحیت ناعادلانه و ناجوانمردانه من از ذهن و نظر مردم فهیم منطقه اردبیل پاک نخواهد شد و در تصمیم آنها برای شرکت در انتخابات بیش از پیش سرنوشت ساز خواهد بود به قول حکیم شیرازی
من نگویم که کنون با که نشین و چه بنوش
که تو خود دانی اگر زیرک و عاقل باشی!

باتوجه به تماس های مردمی تردید ندارم که مردم شجاع و شریف منطقه اردبیل و نیر و نمین خود وارد چنین صفحه و صحنه مهندسی انتخابات در اخرین روز رسیدگی به اعتراضات نخواهند شد.

مضافا اصرار هوادران کثیرم ودلسوزان سایراقوام ایرانی بر طرح مورد مطروحه و اظهار موضوع مرا مجاب کرد وگرنه سرنوشت خویشتن را درنجف اشرف بعنوان صدقه از مولا علی درخواست کردم، پسندم آنچه را مولا جانم امام علی (ع) رقم زند.

کمال الدین پیرموذن، سخنگوی مجمع کاندیداهای اصلاح‌گر مطالبه‌گر غیور ایرانی

اخبار مرتبط:
رئیس صداوسیما: کسانی که در داخل، توانمندی ها و دستاوردها را ندیدند، گرای حمله به ایران را دادند
رئیس صداوسیما: کسانی که در داخل، توانمندی ها و دستاوردها را ندیدند، گرای حمله به ایران را دادند

پیمان جبلی ظهر روز، سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ در مراسمی به مناسبت روز دانشجو در دیدار با دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: گرای حمله به ایران از داخل داده شد کسانی که روایت ضعف را بر روایت قدرت غلبه دادند. کسانی که توانمندی ها را ندیدند، ضعف ها را برجسته کردند. کسانی که واقعیت را ندیدند، دستاوردها را ندیدند، در آمار و ارقام درست هم شک می کنند، در روشهای علمی و نظرسنجی هم شک می کنند.

امیدواریم تا یک ماه آینده یک پلتفرم دیگر رفع فیلتر شود
امیدواریم تا یک ماه آینده یک پلتفرم دیگر رفع فیلتر شود

الیاس حضرتی در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه ۲۰ آذر ماه هیأت دولت، از رفع فیلتر یک سکوی خارجی تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: مردم به اندازه کافی گرفتاری دارند، از سوی دیگر سیاست دکتر پزشکیان پیشبرد کارها با دعوا نیست، اکنون نه اوضاع مملکت اجازه می دهد و نه منش پزشکیان این است که بدون اجماع اقدام کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است