کد خبر : 283104
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - 20:14
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

شرایط جدید فروش لاستیک اعلام شد

بر اساس اطلاعیه سامانه جامع تجارت از تاریخ ۲۳ بهمن ماه سال جاری در زمان ثبت اسناد فروش به مصرف کننده تایر سواری، شماره برگ سبز خودرو و ۵ رقم انتهای شماره شاسی به صورت الزامی دریافت می‌شود.

شرایط جدید فروش لاستیک اعلام شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  ایسنا نوشت: سامانه جامع تجارت اعلام کرده که با هماهنگی صورت گرفته با فراجا جهت استعلام اطلاعات خودرو، از تاریخ ۲۳ بهمن ماه سال جاری در زمان ثبت اسناد فروش به مصرف کننده تایر سواری، شماره برگ سبز خودرو و ۵ رقم انتهای شماره شاسی به صورت الزامی دریافت می‌شود.

همچنین بر اساس این اطلاعیه کدملی و شماره تلفن همراه تحت مالکیت کاربر نیز مانند قبل دریافت می‌شود. بنابراین اسناد قبلی با شماره شاسی و موتور تا این تاریخ باید در سامانه ثبت شود و پس از این تاریخ امکان ثبت با مقادیر قبلی نخواهد بود.

گفتنی است اوایل اتاق اصناف ایران طی اطلاعیه‌ای به فعالان صنف عمده و خرده فروش لاستیک اعلام کرده بود که در زمان فروش تایر سواری به مصرف‌کننده نیاز است پنج رقم آخر شماره شاسی و شماره موتور خودرو از خریدار دریافت و در سند خرده‌فروشی ثبت شود.

همچنین تحویل لاستیک به شبکه توزیع توسط تولیدکنندگان منوط به داشتن کدنقش و پروانه کسب در رسته مربوطه بود.

در ماه‌های اخیر بازار لاستیک با مشکلات متعددی روبه‌رو بوده و گزارش‌ها از بازار نیز حاکی از کمبود لاستیک با قیمت مصوب دولتی در بازار است. گفته می‌شود بخشی از این مشکلات به تاخیر در تخصیص ارز بر می‌گردد و بخشی هم به خاطر دپوی کالا در خلاء نظارت بر بازار است.

اخبار مرتبط:
قیمت خرمای ماه مبارک رمضان اعلام شد
قیمت خرمای ماه مبارک رمضان اعلام شد

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران قیمت خرما در ماه رمضان را اعلام کرد.

کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم فردا شارژ می‌شود
کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم فردا شارژ می‌شود

کالابرگ بهمن ۱۴۰۴ از نیمه دوم برای ۱۰ دهک درآمدی در تاریخ‌های مختلف قابل دسترس است. ۱۵ بهمن ماه اعتبار کالابرگ خانوار دهک‌های درآمدی اول تا سوم (۱ تا ۳) شارژ شد و فردا دوشنبه ۲۰ بهمن ماه این اعتبار برای دهک‌های درآمدی چهارم تا هفتم شارژ می‌شود.

محمود جامساز: به‌جز چند درصد که به رانت دسترسی دارند، اکثریت مردم در فقر مطلق یا فقر نسبی زندگی می‌کنند
محمود جامساز: به‌جز چند درصد که به رانت دسترسی دارند، اکثریت مردم در فقر مطلق یا فقر نسبی زندگی می‌کنند

جامساز گفت: بخش قابل‌توجهی از منابعی که باید صرف رفاه، معیشت و آسایش عمومی شود، در مسیرهای سیاسی و ایدئولوژیک مصرف می‌شود. همین مسئله ما را به موقعیتی رسانده است که امروز در آن قرار داریم؛ موقعیتی بسیار دشوار و شکننده. مسئله این است که اقتصاد تا زمانی که از سر سایه سیاست بیرون نیاید وضعیت همین است که می‌بینیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است