کد خبر : 282926
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - 23:59
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

در قالب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت؛

واگذاری زمین به ۹۰۰ خانواده دارای چهار فرزند در اصفهان آغاز شد

آیین واگذاری زمین به ۹۰۰ خانواده دارای چهار فرزند در استان اصفهان با قرعه کشی تعدادی از متقاضیان (از ۴۶۴ متقاضی) شهر بهارستان، با حضور استاندار اصفهان برگزار شد.

واگذاری زمین به ۹۰۰ خانواده دارای چهار فرزند در اصفهان آغاز شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدرضا مرتضوی، استاندار اصفهان ظهر چهارشنبه در آئین قرعه کشی واگذاری زمین به خانواده‌های دارای چهار فرزند در قالب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در بهارستان ضمن تبریک عید مبعث و ایام الله دهه فجر، اظهار کرد: در این آئین قرعه‌کشی واگذاری زمین به ۹۰۰ خانواده در سطح استان انجام شد که ۴۶۴ خانواده در شهر بهارستان سکونت خواهند داشت.

به نوشته مهر؛ وی عنوان کرد: در این ایام شایسته است یادی کنیم از روزهایی که ما را از دوران سیاه و منفور ستم‌شاهی عبور داد و انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند.

استاندار اصفهان ادامه داد: در دورانی زندگی می‌کردیم که بسیاری از شاخص‌های زندگی مردم نسبت به متوسط جهانی در پایین‌ترین سطح خود بود.

وی گفت: پیش از انقلاب اسلامی ۳۷ درصد جمعیت افراد بالای ۱۵ سال ایرانی از سواد خواندن و نوشتن بهره‌مند بودند اما این آمار اکنون در جمعیت بالای ۱۵ سال به بیش از ۹۴ درصد رسیده است.

مرتضوی ادامه داد: سازمان ملل اعلام کرده است که بیشترین رشد سواد آموزی در ۴۰ ساله گذشته به جمهوری اسلامی ایران تعلق دارد.

وی عنوان کرد: در حوزه اقتدار و امنیت ملی در جایگاهی بودیم که حتی امکان استفاده از تجهیزات نظامی خود را نداشتیم اما اکنون بیگانگان به خود اجازه نمی‌دهند به تمامیت ارضی ایران اسلامی دست درازی کنند و اگر خطایی از آنان سر بزند با شدیدترین و قاطع‌ترین برخوردها مواجه خواهند شد.

استاندار اصفهان اظهار کرد: در حوزه بهداشت و درمان کشوری که پزشکان خارجی بیمارانش را درمان می‌کردند امروز به ۶۰ کشور جهان تجهیزات پزشکی صادر و توریست سلامت پذیرش می‌کند.

مرتضوی گفت: کشوری که امکان تأمین سیم خاردار در دوران دفاع مقدس را نداشت امروز به جایگاهی رسیده که در بسیاری از حوزه‌های نظامی جزو چند کشور برتر دنیا قرار دارد.

استاندار اصفهان بیان کرد: ما دو ایران داریم، ایرانی که واقعیت آن در منابع سازمان ملل، سازمان بهداشت جهانی و … نگارش شده و گواهی می‌دهد که رشد قابل توجهی داشته و ایرانی که در فضای مجازی توسط دشمن طراحی و معرفی می‌شود.

مرتضوی ادامه داد: آنان امید را در قلب مردم ما نشانه گرفته‌اند و برای دستیابی به اهداف خود از هیچ تلاشی مضایقه نمی‌کنند.

استاندار اصفهان ادامه داد: ۵۰۰ واحد صنعتی راکد در استان اصفهان که از چرخه تولید خارج شده بودند به چرخه فعالیت بازگشتند.

وی ادامه داد: در پروژه‌های تأمین آب، طرح‌های زمین مانده در مسیر به ثمر رسیدن است تنها در پروژه تأمین آب استان از دریای عمان ظرف یکسال ۵۰۰ کیلومتر از مسیری که تصور می‌کردند ۱۱ سال به طول می‌انجامد طی شده است.

استاندار اصفهان متذکر شد: در این پروژه بالغ بر ۱۳۰۰ جوشکار فعالیت می‌کنند که نشان می‌دهد کشور به کارگاهی عظیم تبدیل شده است تا طرح‌های بلاتکلیف و زمین مانده اجرایی شود.

مرتضوی ادامه داد: دشمن تلاش می‌کند این اخبار خوب به گوش مردم نرسد.

وی با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن در استان، گفت: در مسیر تأمین زمین قرار داریم و چندین بار واگذاری زمین در استان انجام شده است و به صورت هفتگی جلسات شورای مسکن و کارگروه امور زیربنایی استان برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط:
افزایش حوادث محبوسی در آسانسورهای اصفهان
افزایش حوادث محبوسی در آسانسورهای اصفهان

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از تکرار حوادث ناشی از گیرکردن افراد در آسانسورها خبر داد و گفت: توجه به مسائل ایمنی و نگهداری منظم این تجهیزات ضروری است.

برنامه گردشگری «همسفر با تُ» ویژه رانندگان اصفهان برگزار می‌شود
برنامه گردشگری «همسفر با تُ» ویژه رانندگان اصفهان برگزار می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان از برگزاری ویژه برنامه‌ گردشگری با عنوان «همسفر با تُ» ویژه رانندگان حمل‌ونقل درون شهری اصفهان خبر داد.

تمرکز خود را بر تأمین نیاز داخلی در حوزه نفت و گاز قرار داده‌ایم
تمرکز خود را بر تأمین نیاز داخلی در حوزه نفت و گاز قرار داده‌ایم

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در آیین رونمایی از کلاف گرم مناسب محیط ترش گفت: تمرکز خود را بر تأمین نیاز داخلی در حوزه نفت و گاز قرار داده‌ایم و امیدواریم با تولید محصولات خاص مورد نیاز این حوزه، کشور را از واردات بی‌نیاز کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است