کد خبر : 282704
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ - 12:18
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

وزیر کشور: اعلام نظر درباره پیش‌بینی مشارکت در انتخابات زود است

سردار وحیدی گفت: با توجه به اینکه تاکنون صلاحیت بیش از ۱۴ هزار داوطلب توسط شورای نگهبان تأیید شده امید داریم رقابت خوبی در انتخابات شکل بگیرد و تمام اقشار، احزاب، معتمدین و افراد مورد توجه، مردم را به سمت مشارکت حداکثری هدایت کنند.

وزیر کشور: اعلام نظر درباره پیش‌بینی مشارکت در انتخابات زود است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: احمد وحیدی وزیر کشور شامگاه گذشته در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی شهرستان صحنه در جمع خبرنگاران با اشاره به نزدیک شدن به انتخابات اظهار داشت: با انتخابات سرنوشت چهار سال کشور تعیین می‌شود و برنامه‌ریزی کشور با ریل‌گذاری و مجلس جدید رقم می‌خورد.

بخش هایی از اظهارات وحیدی را در ادامه می خوانید:

  • با توجه به اینکه تاکنون صلاحیت بیش از ۱۴ هزار داوطلب توسط شورای نگهبان تأیید شده امید داریم رقابت خوبی در انتخابات شکل بگیرد و تمام اقشار، احزاب، معتمدین و افراد مورد توجه، مردم را به سمت مشارکت حداکثری هدایت کنند.
  • با توجه به اینکه انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری اهمیت ویژه‌ای دارد و نماد مردم سالاری دینی است آمادگی کامل برای فعالیت تمام گروه‌ها و احزاب و تبلیغات کاندیداها در موعد مقرر و در فضای انتخاباتی پرشور و سالم وجود دارد.
  • هرچند اعلام نظر درباره پیش‌بینی مشارکت در انتخابات زود است اما براساس نظرسنجی‌ها مشارکت روند رو به رشدی را نشان می‌دهد و امید داریم تا روز انتخابات این روند ادامه داشته باشد.
  • برابر قانون داوطلبان باید به معرفی خود و برنامه‌هایشان بپردازند و از تبلیغات و تخریب علیه کاندیداهای دیگر خودداری شود و با ابتکار صدا و سیما و راه‌اندازی ۲۰۰ کانال فرصت خوبی برای آشنایی مردم با برنامه‌های داوطلبان است.
  • برنامه‌ریزی لازم برای استفاده داوطلبان از فضای مجازی نیز انجام شده است هیچ‌یک از مدیران مجاز نیست به صورت جانبدارانه در انتخابات شرکت کند و هر چند تاکنون موردی گزارش نشده اما در صورت مشاهده به طور حتم برخورد خواهد شد.
اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است