کد خبر : 282507
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۶ - 10:06
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

۶ و نیم میلیون نفر دیگر به افراد زیر خط فقر اضافه شدند

با فرض متوسط جمعیت 80 میلیون نفری طی دهه اخیر، مشاهده می‌شود طی سال‌های مذکور تقریبا 6.5 میلیون نفر به افراد زیر خط فقر اضافه شده است.

۶ و نیم میلیون نفر دیگر به افراد زیر خط فقر اضافه شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتماد نوشت: بررسی‌ها نشان می‌دهد ضریب جینی یا شاخص نابرابری در سال‌های اخیر افت داشته است،این درحالی است که خط فقر در جامعه ایران بالاتر هم رفته به گونه‌ای که میزان هزینه‌کرد ماهیانه خانوار در یک دهه اخیر روندی نزولی داشته و از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۱ حدود ۱۲درصد از هزینه‌های واقعی خانوار ساکن در نقاط شهری کسر شده است.

براساس آمارهای بانک جهانی، در سال ۲۰۱۱ حدود ۲۰درصد از جمعیت ایران زیر خط فقر قرار داشتند، این درحالی است که در سال ۲۰۲۱ بیش از ۲۸.۱درصد جمعیت ایران زیر خط فقر قرار گرفته‌اند. با فرض متوسط جمعیت ۸۰ میلیون نفری طی دهه اخیر، مشاهده می‌شود طی سال‌های مذکور تقریبا ۶.۵ میلیون نفر به افراد زیر خط فقر اضافه شده است.

اخبار مرتبط:
رویترز: تخفیف نفت ایران به چین رکورد تاریخی زد!
رویترز: تخفیف نفت ایران به چین رکورد تاریخی زد!

آن‌طور که رویترز به نقل از شش منبع تجاری مدعی شده، تخفیف‌های نفت ایران در چین به‌دلیل رکورد ذخایر در یک هاب بزرگ پالایشی و همچنین کمبود سهمیه‌های واردات در آستانه پایان سال که خرید توسط پالایشگران مستقل را محدود کرده، به بیش از شش دلار به ازای هر بشکه افزایش یافته است.

کیهان: ۱.۵میلیون افغانی رفته‌اند پس چرا نان سنگک ارزان نشد؟
کیهان: ۱.۵میلیون افغانی رفته‌اند پس چرا نان سنگک ارزان نشد؟

قیمت برخی اقلام و کالاهای ضروری مردم به ویژه نان به عنوان قوت غالب اکثریت جامعه از شهریور سال گذشته تاکنون رشد سرسام‌آوری داشته است.تا آنجا که نان سنگک معمولی با آرد دولتی از ۵ هزار تومان در شهریور ۱۴۰۳ امروز به ۱۵ هزار تومان رسیده است و به تعبیری رشد ۳۰۰ درصدی را داشته است.

قیمت روز گوشی موبایل ۲۶ شهریور ۱۴۰۴
قیمت روز گوشی موبایل ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

قیمت روز گوشی موبایل در بازار ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ را در جدول زیر ببینید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است