کد خبر : 282409
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۵ - 15:58
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

روزنامه اصولگرا: اصلاح‌طلبان حتی توانایی رأی اعتراضی هم ندارند

یک روزنامه حامی دولت و نزدیک به سپاه نسبت به وضعیت اصلاح‌طلبان در انتخابات پیش رو ادعایی را مطرح کرد.

روزنامه اصولگرا: اصلاح‌طلبان حتی توانایی رأی اعتراضی هم ندارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخابات نزدیک است و رفتار جریانات سیاسی مدام از سوی رسانه‌ها مورد تحلیل و بررسی قرار می‌گیرد. در همین راستا روزنامه جوان با نگاهی به موضوع رد صلاحیت روحانی و بیانیه‌ای که اصلاح‌طلبان بعد از آن صادر کردند، نوشت: پس از آنکه روحانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری ردصلاحیت شد، بیانیه‌ای منتشر کرد و خواستار حضور حامیانش! در انتخابات و دادن رأی اعتراضی شد. در حالی که انتظار می‌رفت بیانیه پس از ردصلاحیت در مورد دلایل ردصلاحیت و دفاع از خود در برابر آنان باشد، روحانی از صحبت در مورد آن خودداری کرد و حتی در موعد مقرر هم اعتراض قانونی به ردصلاحیت خود انجام نداد.

محمدجواد روح، تحلیلگر سیاسی دو شرط را برای عملی‌شدن ایده رأی اعتراضی در بیانیه حسن روحانی لازم می‌داند، یعنی گرم‌بودن فضای انتخابات و جامعه و سازماندهی گسترده که البته هر دو شرط را فراهم نمی‌بیند. او از نبود انگیزه کافی در میان اصلاح‌طلبان برای این انتخابات نیز سخن گفت.

همین سخنان نشان می‌دهد اصلاح‌طلبان از اینکه سرمایه اجتماعی‌شان به شدت آسیب دیده است و توان پای صندوق آوردن حامیان‌شان را ندارند، مطلع هستند و حتی تلویحاً به آن اذعان هم دارند تا جایی که معتقدند حتی کمپین رأی اعتراضی را هم نمی‌توانند به مرحله عمل برسانند.

اخبار مرتبط:
بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند
بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند

«امیر سعید ایروانی» نماینده ایران در سازمان ملل روز یکشنبه در مصاحبه با شبکه آمریکایی سی‌بی‌اس تأکید کرد که ایران هرگز غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نخواهد کرد.

آیت‌الله نوری‌همدانی: هرگونه تهدید و تعرض به آیت‌الله‌ خامنه‌ای از سوی شخص یا دولت محاربه محسوب می شود
آیت‌الله نوری‌همدانی: هرگونه تهدید و تعرض به آیت‌الله‌ خامنه‌ای از سوی شخص یا دولت محاربه محسوب می شود

آیت‌الله نوری همدانی اعلام کرد: هرگونه تهدید و تعرض به آیت‌الله‌ خامنه‌ای و مرجعیت شیعه از سوی شخص یا دولت، حکم محارب را دارد. هرکسی در این جنایت کمک کند در همین حکم میباشد.

علی لاریجانی: از طرف موساد پیام تهدیدآمیز دریافت کردم
علی لاریجانی: از طرف موساد پیام تهدیدآمیز دریافت کردم

مشاور رهبر معظم انقلاب در خصوص جنگ ۱۲ روزه گفت: ترامپ در جریان تهاجم رژیم صهیونیستی به ایران بود و برای آن برنامه ریزی کرده بود اما با گفته هایش مردم را فریب داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است