کد خبر : 282386
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۵ - 13:42
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

نرجس سلیمانی خطاب به زاکانی: حرف‌های شما مثل لالایی خواندن برای کودک گرسنه‌ای است که نمی‌تواند بخوابد

فرزند سردار سلیمانی در صحن علنی امروز مجلس از شهردار انقلابی تهران به شدت انتقاد کرد.

نرجس سلیمانی خطاب به زاکانی: حرف‌های شما مثل لالایی خواندن برای کودک گرسنه‌ای است که نمی‌تواند بخوابد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سایت شهر نوشت: عضو شورای شهر تهران ار ارائه گزارش زاکانی در جلسه امروز شورا انتقاد کرد و گفت: صحبت ها مثل لالایی خواندن برای کودک گرسنه است‌.

نرجس سلیمانی رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سیزدهمین جلسه شورا در واکنش به گزارش شهردار پایتخت از سفر به چین با بیان اینکه شهردار تهران در مصاحبه های خود خبرهای خوبی به مردم می دهد، اظهار کرد: وقتی قرار است شهردار در شورا حضور یابد، باید از چند روز پیش اعلام شود.

وی ادامه داد: اسناد قانونی مکتوب باید از پیش به شورا ارسال شود تا اعضا بتوانند دغدغه ها را مطرح کنند و شهردار پاسخ دهد. قرار ما با شهردار این بوده که ببینیم گشایشی در حمل و نقل حاصل شده است یا خیر؟ متأسفانه بر اساس آنچه در شهر می بینیم گشایشی حاصل نشده و خودروسازان نیز با ما تماس گرفتند و اعلام کردند تعدادی اتوبوس آماده تحویل است اما تملک نشده است.

سلیمانی با بیان اینکه عدم تملک این اتوبوس ها شورا و شهرداری را تبدیل به مجموعه هایی با تعهدهای عمل نشده می کند، خاطرنشان کرد: برای راه انداختن کار مردم و توسعه ناوگان، خرید خارجی اتفاق خوبی است اما بدون توجه به تولید داخلی همچون لالایی خواندن برای کودکی است که با شکم گرسنه نمی تواند بخوابد.

وی اضافه کرد: وقتی در مورد اتوبوس صحبت می کنیم از گزارش اقدامات روی زمین سخن می گوییم و مردم آن را می بینند؛ وعده شهردار با ما و مردم بهمن ماه بوده و امیدواریم صادق الوعد وارد سال آینده شویم. امیدواریم اتوبوس های داخلی سریعتر وارد چرخه شوند. ورود هر اتوبوس به خط توسط مردم ملموس خواهد بود و اینکه هر روز مصاحبه کنیم و اعدادی اعلام کنیم، مورد پذیرش نیست.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده اند. سازمان غذا و دارو عامل اصلی افزایش قیمت داروهاست.

ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد
ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد

دونالد ترامپ در کنفرانس خبری پیش از سفر به خاورمیانه، استیو ویتکاف را یک توافق‌کننده ماهر و با توانایی ویژه توصیف کرد و از او برای کمک به آزادسازی گروگان آمریکایی - اسرائیلی توسط حماس قدردانی کرد. او همچنین تاکید کرد که در یک کنفرانس خبری، دونالد ترامپ اعلام کرد که آمریکا و چین به یک توافق تجار بزرگ دست یافته‌اند که براساس آن، از دوم آوریل، تعرفه‌ها به ۱۰ درصد کاهش می‌یابد.

تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم
تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا اظهار کرد: با چشمانی باز و با دقت در حال پیش بردن امور هستیم. آمریکایی‌ها در صحبت‌هایشان این‌گونه بیان می‌کنند که علاقمند هستند که کار به جلو برود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است