کد خبر : 282355
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۵ - 13:15
دسته‌بندی : سلامت
چاپ

مضرترین قسمت مرغ را بشناسید

دو قسمت مرغ که برای انسان به ویژه کودکان مضرتر است پوست و جگر آن است.

مضرترین قسمت مرغ را بشناسید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مرغ به عنوان یکی از بهترین جایگزین‌ها برای خوردن گوشت در نظر گرفته می‌شود، چرا که به دلیل داشتن درصد چربی‌های اشباع کمتر، علاوه بر داشتن درصد اسیدهای چرب امگا ۶، مصرف مرغ به جای گوشت، ترجیح داده می‌شود، زیرا حاوی پروتئین ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است، از جمله روی، مس، آهن، ویتامین‌های گروه B و غیره.

دو قسمت مرغ که برای انسان به ویژه کودکان مضرتر است پوست و جگر است.

دکتر مصطفی بسطامی، استاد بیماری‌های طیور و رئیس سابق دانشکده دامپزشکی دانشگاه قاهره، دو قسمت خطرناک مرغ را فاش کرد که هنگام خوردن آن سلامت انسان به ویژه کودکان را تهدید می‌کند.

بسطامی گفت: دو قسمت مرغ که برای انسان به ویژه کودکان مضرتر است پوست و جگر است.

وی تصریح کرد: تحقیقات نشان داده است که پوست و جگر مرغ دو قسمتی از مرغ هستند که حاوی بیشترین غلظت آنتی بیوتیک و داروهایی هستند که به مرغ داده می‌شود.

وی ادامه داد: گوشت مشکلی ندارد، زیرا باقیمانده دارویی موجود در آن ناچیز است، پوست اصلا سالم نیست و عضوی است که بیشترین باقیمانده دارویی را دارد.

بسطامی با بیان اینکه رنگ جگر سالم باید قهوه‌ای روشن باشد، تصریح کرد: اگر رنگ آن احتقان یا تیره یا دارای جوش است باید دور ریخته شود و مصرف نشود.

اخبار مرتبط:
شامپو زدن دوبله چیست و آیا مفید است؟
شامپو زدن دوبله چیست و آیا مفید است؟

همان‌طور که از نامش پیداست، «شامپو زدن دوبله» یعنی شستن موها دو بار در یک نوبت شست‌وشو. در ادامه می‌توانید با فواید آن و نحوه‌ی انجام صحیحش آشنا شوید.

معاون وزارت بهداشت: «گسترش جذام» در میان اتباع صحت ندارد
معاون وزارت بهداشت: «گسترش جذام» در میان اتباع صحت ندارد

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: ۶۰ درصد از دندان‌های افراد بالای ۵۰ سال سالم نیست؛ در واقع یا پوسیده است یا کشیده شده است. او در واکنش به شایعه گسترش جذام در کشور به واسطه اتباع پاسخ داد: چنین چیزی نیست که فکر کنیم در کشور ما شایع شده باشد؛ حتی در میان اتباع هم فعلاً اینگونه نیست.

آیا سیر برای سرماخوردگی واقعا خوب است؟ ​
آیا سیر برای سرماخوردگی واقعا خوب است؟ ​

سیر قرن‌ها است که در طب سنتی به عنوان یک درمان طبیعی برای بسیاری از بیماری‌ها به ویژه سرماخوردگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما آیا واقعا سیر می‌تواند سرماخوردگی را درمان کند؟ در ادامه مقاله به این سوال مهم پاسخ می‌دهیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است