کد خبر : 282151
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۴ - 10:42
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

الجزیره: سپاه قدس در مناطق بمباران شده آمریکا هیچ پایگاهی نداشته است

شبکه الجزیره قطر بامداد شنبه به نقل از منابع آگاه اعلام کرد: سپاه یا نیروی قدس در مناطقی که آمریکا بمباران کرده هیچ پایگاهی نداشته است.

الجزیره: سپاه قدس در مناطق بمباران شده آمریکا هیچ پایگاهی نداشته است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ این منابع به الجزیره گفتند که ادعای آمریکا درباره حمله به نیروی قدس در سوریه، بی اساس و فریب افکارعمومی است.

این منابع آگاه افزودند: حملات آمریکا، تجاوزی آشکار به سوریه و عراق بوده و به ثبات منطقه‌ای آسیب می زند.

پیشتر مقامات آمریکایی مدعی شدند که برخی پایگاه‌های متعلق به سپاه را در سوریه و عراق هدف قرار دادند.

فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه موسوم به سنتکام عصر جمعه به وقت محلی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: ساعت ۱۶ (EST) دوم فوریه ۲۰۲۴، نیروهای فرماندهی مرکزی ایالات متحده (CENTCOM) حملات هوایی را در عراق و سوریه علیه نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و گروه های شبه نظامی وابسته به آن انجام دادند.

هشتم بهمن ماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۸ ژانویه ۲۰۲۴ در یک حمله پهپادی شبانه به یک پایگاه کوچک آمریکایی در اردن، سه سرباز ارتش آمریکا کشته و دهها نفر زخمی شدند.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد: امروز به دستور من، نیروهای نظامی آمریکا به اهدافی در تأسیسات عراق و سوریه که سپاه پاسداران و شبه‌نظامیان وابسته به آن برای حمله به نیروهای آمریکایی از آن استفاده می‌کردند، حمله کردند.

رئیس جمهوری آمریکا شامگاه جمعه به وقت محلی با انتشار بیانیه ای درباره حملات کشورش به مواضعی در سوریه و عراق به تلافی حمله به پایگاه آمریکا در اردن و کشته شدن سه سرباز آمریکایی و زخمی شدن دهها نفر اعلام کرد: پاسخ ما از امروز آغاز می‌شود و در طول مدت زمانی ادامه خواهد یافت.

بایدن در توجیه این حملات مدعی شد: آمریکا به دنبال جنگ در خاورمیانه یا هیچ جای دیگر جهان نیست. همه کسانی که به دنبال آسیب رساندن به ما هستند، بدانند اگر به یک آمریکایی آسیب برسانید، ما پاسخ خواهیم داد.

اخبار مرتبط:
گروسی، مدیرکل آژانس: از تلاش‌های مصر برای بازسازی راه‌های ارتباط میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قدردانی می‌کنم
گروسی، مدیرکل آژانس: از تلاش‌های مصر برای بازسازی راه‌های ارتباط میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قدردانی می‌کنم

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پیامی از تلاش وزیر امور خارجه مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران قدردانی کرده و بر تلاش برای اعتمادسازی لازم به منظور ازسرگیری گفت‌وگوها درباره برنامه هسته‌ای ایران تاکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: ۳ بیمارستان استان تهران به طور غیرمستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه قرار گرفت که بخشی از آنها تخریب شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: ۳ بیمارستان استان تهران به طور غیرمستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه قرار گرفت که بخشی از آنها تخریب شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بیمارستان‌های «حضرت فاطمه زهرا (س)»، «شهید مطهری» و یکی از مراکز درمانی در رباط کریم به طور غیرمستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه قرار گرفت که بخشی از آنها تخریب شد ولی تلفاتی نداشتیم.

زاکانی: ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هر متر منازل آسیب دیده‌ی جنگ پیشنهاد شده است / اولویت با منازلی است که قابل تعمیر هستند
زاکانی: ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هر متر منازل آسیب دیده‌ی جنگ پیشنهاد شده است / اولویت با منازلی است که قابل تعمیر هستند

شهردار تهران با تأکید بر اولویت اسکان اضطراری برای آسیب‌دیدگان،گفت: پیشنهاد شده است، ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هرمتر منازل آسیب دیده از جنگ تحمیلی اختصاص داده شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است