کد خبر : 282098
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۴ - 02:55
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

محورهای کلوسه و سی سخت به پادنا در استان اصفهان مسدود است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت‌: محور سی سخت به پادنا در شهرستان سمیرم و محور روستایی کلوسه در پشتکوه فریدونشهر به علت بارش برف و کولاک در حال حاضر مسدود است.

محورهای کلوسه و سی سخت به پادنا در استان اصفهان مسدود است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار داشت: محور سی سخت به پادنا در شهرستان سمیرم و محور روستایی کلوسه در پشتکوه فریدونشهر به علت بارش برف و کولاک در حال حاضر مسدود است.

به نوشته فارس؛ وی به رانندگان توصیه کرد: در تردد در محورهای غرب، جنوب و شمال استان اصفهان از زنجیر چرخ استفاده کنند.

حمیدرضا رحیمی، رئیس اداره راهداری شهرستان بویین‌میاندشت هم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهارداشت: راه ارتباطی بوئین میاندشت به خوانسار به علت کولاک شدید امکان تردد فقط با زنجیرچرج امکان پذیر است.

وی افزود: وسایل برف روبی در تمام مسیرهای برفگیر مستقر است تا در صورت مسدود شدن، راه‌های ارتباطی شهری و روستایی بازگشایی شود.

رحیمی گفت: در حال حاضر تمام راه های ارتباطی شهرستان بویین‌میاندشت باز و تردد در آن صورت می گیرد.

رئیس اداره راهداری شهرستان بویین‌میاندشت خاطرنشان کرد: ارتفاع برف در این شهرستان ۱۵ سانتی‌متر است و در برخی از مناطق به علت کولاک به ۶۰ سانتی‌متر هم می‌رسد.

با توجه به بارش برف، کولاک و کاهش محسوس دما در مناطق غرب و شمال استان که منجر به لغزندگی جاده‌ها و معابر شده است و به منظور پیشگیری از بروز حوادث ناشی از تردد در معابر شهری و روستایی و محورهای جاده‌ای همه مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش در شهرستان‌های فریدونشهر، فریدن، خوانسار و بویین میاندشت و مدارس بخش‌های نیاسر، قمصر، برزک و روستاهای بخش مرکزی کاشان و نیز مقاطع ابتدایی شهرستان گلپایگان روز شنبه ۱۴ بهمن ماه با یک ساعت تأخیر آغاز خواهد شد.

اخبار مرتبط:
فرهنگ‌سازی و ادبیات کلید مدیریت مصرف بهینه آب در اصفهان است
فرهنگ‌سازی و ادبیات کلید مدیریت مصرف بهینه آب در اصفهان است

مدیرعامل آبفای اصفهان با تأکید بر نقش فرهنگ و ادبیات در ترویج مصرف بهینه آب گفت: ادبیات غنی و فرهنگ ارزشمند مردم اصفهان، بهترین ابزار برای مدیریت مصرف آب در این شرایط سخت بوده است.

احیای زاینده‌رود نیازمند مدیریت یکپارچه و حمایت وزارت نیرو است
احیای زاینده‌رود نیازمند مدیریت یکپارچه و حمایت وزارت نیرو است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تأکید بر ضرورت احیای زاینده‌رود و مدیریت یکپارچه منابع آبی، از مسئولان وزارت نیرو خواست به حل معضل کم‌آبی در این استان کمک کند.

پروژه پایانه صادرات محصولات کشاورزی در اصفهان در دستور کار است
پروژه پایانه صادرات محصولات کشاورزی در اصفهان در دستور کار است

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی پایانه تخصصی صادرات محصولات کشاورزی در استان با همکاری مشترک مسئولان استان اصفهان در دستور کار است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است