کد خبر : 281791
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - 10:04
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

مقام آمریکایی: بزودی و با حمله به اهداف متعدد انتقام مرگ ۳ سرباز آمریکایی را خواهیم گرفت

یک مقام آمریکایی به شرط ناشناس ماندن به ای‌بی‌سی نیوز گفت که پاسخ ایالات متحده به حمله پهپادی که منجر به کشته‌شدن سه سرباز آمریکایی در آخر هفته گذشته در اردن شد، «طی چند روز آینده» و با حمله به «اهداف متعدد» آغاز خواهد شد.

مقام آمریکایی: بزودی و با حمله به اهداف متعدد انتقام مرگ ۳ سرباز آمریکایی را خواهیم گرفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: یک مقام آمریکایی به شرط ناشناس ماندن به ای‌بی‌سی نیوز گفت که پاسخ ایالات متحده به حمله پهپادی که منجر به کشته‌شدن سه سرباز آمریکایی در آخر هفته گذشته در اردن شد، «طی چند روز آینده» و با حمله به «اهداف متعدد» آغاز خواهد شد.

ای‌بی‌سی نیوزاز قول این مقام آمریکایی نوشته است: «این‌ها حمله‌های بسیار دقیق و برنامه‌ریزی‌شده به تاسیسات و افرادی خواهد بود که این حملات علیه نیرو‌های آمریکایی را تسهیل کرده‌اند.»

روز گذشته «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه و در پاسخ به خبرنگاران در محوطه کاخ سفید گفت: برای اینکه چگونه به حملات به نیرو‌های آمریکایی در اردن پاسخ دهم، تصمیم گرفته ام. وی افزود: ما خواهان جنگ گسترده‌تر در خاورمیانه نیستیم.

همچنین جان کربی، هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز سه‌شنبه در سخنانی در رابطه با حمله اخیر به نیروهای آمریکایی گفت: نمی‌توانیم درخصوص گروهی که پشت پرده حمله به اردن بود صحبت کنیم. ما به شیوه مناسب و احتمالا در قالب چند مرحله به هدف قرار گرفتن سربازهای‌مان پاسخ خواهیم داد.

اخبار مرتبط:
محمود عباس: حماس نقشی در غزه نخواهد داشت؛ باید سلاح خود را به تشکیلات خودگردان تحویل دهد / خواهان کشور فلسطینیِ غیرمسلح هستیم
محمود عباس: حماس نقشی در غزه نخواهد داشت؛ باید سلاح خود را به تشکیلات خودگردان تحویل دهد / خواهان کشور فلسطینیِ غیرمسلح هستیم

محمود عباس رئیس‌ تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: جنگ علیه ملت ما باید فوراً متوقف شود و جنایات محاصره و گرسنگی وسیله‌ای برای تحقق امنیت نیست.

رهبر کره‌شمالی: اگر آمریکا اصرار خود در مورد خلع سلاح هسته‌ای ما را کنار بگذارد، دلیلی ندارد که با آن‌ها مذاکره نکنیم
رهبر کره‌شمالی: اگر آمریکا اصرار خود در مورد خلع سلاح هسته‌ای ما را کنار بگذارد، دلیلی ندارد که با آن‌ها مذاکره نکنیم

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، می‌گوید حاضر است با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مذاکره کند به شرط آن که او بر خلع سلاح هسته‌ای پیونگ‌یانگ اصرار نکند.

واکنش ترامپ به آشتی با ایلان ماسک: اینکه او آمد و صحبت کرد، خوب است
واکنش ترامپ به آشتی با ایلان ماسک: اینکه او آمد و صحبت کرد، خوب است

ترامپ پاسخ خبرنگاری را به دیدار با ایلان ماسک در مراسم تشییع چارلی کرک داد. او گفت: «ایلان آمد و سلام کرد. فکر کردم خوب است که او آمد و کمی صحبت کرد. ما رابطه خیلی خوبی داشتیم.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است