کد خبر : 281306
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۰۸ - 05:34
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۱۲۰ مسافر گرفتار در جاده‌های برفی اصفهان اسکان اضطراری یافتند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: ۱۲۰ مسافر گرفتار در جاده‌های برفی استان در شبانه روز گذشته تاکنون امدادرسانی شده و اِسکان اضطراری یافتند.

۱۲۰ مسافر گرفتار در جاده‌های برفی اصفهان اسکان اضطراری یافتند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه‌فروش افزود: سامانه ناپایدار جوی از دیروز در استان اصفهان فعال شده و بارشها در مناطق غربی و جنوبی بویژه سمیرم، فریدونشهر و بویین میاندشت بیشتر بصورت برف بوده است.

به نوشته ایرنا؛ مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار کرد: میزان بارش برف در شهرهای سمیرم و فریدونشهر حدود ۳۰ سانتی‌متر و در ارتفاعات فریدونشهر بین ۴۰ تا ۵۰ سانتی‌متر گزارش شده است.

وی با اشاره به آماده باش ۲۰۰ تیم امدادی در راهدارخانه‌ها و پایگاه‌های هلال احمر استان، خاطرنشان کرد: به ۵۰ دستگاه خودروی گرفتار در جاده های استان نیز از دیروز تاکنون امدادرسانی شد.

شیشه‌فروش با بیان اینکه در زمان حاضر همه راه های اصلی استان اصفهان باز است، تصریح کرد: تردد در محور بویین میاندشت به خوانسار به‌دلیل شدت بارش به سختی انجام می‌شود و بازگشایی آن در حال انجام است.

وی افزود: راه‌های برخی از روستاها در پشتکوه اول و دوم در فریدونشهر نیز به‌دلیل بارش برف و کولاک بطور موقت مسدود است و نیروهای راهداری در حال برطرف کردن مشکل هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: مسیر سی‌سخت به پادنا در شهرستان سمیرم از یک ماه پیش مسدود اعلام شده زیرا سخت گذر، برف‌خیز و دارای شرایط خاصی است.

شیشه فروش با اشاره به وزش تُندباد در مناطقی از اصفهان مانند نایین با سرعت ۷۰ تا ۸۰ کیلومتر بر ساعت، گفت: گزارشی از خسارت دریافت نکرده ایم.

وی با بیان اینکه وزش تندباد و کاهش دما برای فردا نیز پیش بینی شده است، افزود: دمای هوا در مناطق غربی و سردسیر استان تا ۱۰ درجه و در سایر نقاط تا پنج درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بر صرفه‌جویی در مصرف گاز و استفاده از وسائل گرمایشی با رعایت نکات ایمنی و استاندارد تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: گزارش های زیادی از تصادف‌های درون شهری و جاده ای با شروع بارش ها در روز گذشته داشتیم.

اداره کل هواشناسی اصفهان نیز با صدور اطلاعیه‌ای از کاهش نسبی دما بین پنج تا ۱۰ درجه سانتی‌گراد و یخبندان از اواخر روز یکشنبه تا اوائل سه‌شنبه این هفته در همه مناطق استان بویژه غرب و جنوب و ارتفاعات شمالی خبر داد.

بر این اساس، احتمال خسارت به صنعت کشاورزی، باغ‌ها و مزرعه‌ها، افزایش مصرف حامل‌های انرژی، لغزندگی سطح جاده‌ها و معابر عمومی وجود دارد.

در این اطلاعیه به شهروندان و کشاورزان توصیه شده است تا مدیریت لازم را در مصرف حامل‌های انرژی، کنترل دمای گلخانه‌ها و مراغداری‌ها داشته باشند و با انجام تدابیر پیشگیرانه از سرمازدگی محصولات کشاورزی جلوگیری کنند.

اخبار مرتبط:
شیشه‌فروش: نجات اصفهان فقط با جریان دائمی زاینده‌رود ممکن است
شیشه‌فروش: نجات اصفهان فقط با جریان دائمی زاینده‌رود ممکن است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تنها راه مهار فرونشست تأمین دائمی حقابه‌های قانونی کشاورزی و زیست‌محیطی زاینده‌رود و تالاب گاوخونی است.

اصفهان میزبان بیست و دومین مسابقات ملی مهارت ایران شد
اصفهان میزبان بیست و دومین مسابقات ملی مهارت ایران شد

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان اصفهان گفت: میزبانی بیست و دومین مسابقات ملی مهارت ایران برای نخستین بار در اصفهان برگزار می‌شود.

حادثه در حفاری خط ۲ مترو اصفهان؛ آبگرفتگی منازل خیابان نشاط
حادثه در حفاری خط ۲ مترو اصفهان؛ آبگرفتگی منازل خیابان نشاط

مدیرکل مدیریت بحران استان از ورود گل حفاری تونل خط ۲ متروی اصفهان به سطح خیابان و چند خانه در محدوده خیابان نشاط خبر داد و گفت: عملیات پاکسازی در حال انجام است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است