کد خبر : 281237
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۰۷ - 20:47
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

استقلال بازیکن جدید می‌گیرد

دو باشگاه استقلال و گل‌گهر برای انتقال مهدی تیکدری به جمع آبی‌ها به توافقاتی رسیدند.

استقلال بازیکن جدید می‌گیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ورزش سه نوشت: علی خطیر مدیرعامل استقلال عصر امروز برای تحقق خواسته جواد نکونام مبنی بر جذب مهدی تیکدری به باشگاه گل‌گهر رفت و در جلسه با مسئولان این باشگاه توافقاتی حاصل شد.

با مصدومیتی که برای کوین یامگا پیش آمد، سرمربی استقلال خواهان جذب مهدی تیکدری دفاع راست گل‌گهر شده بود و به همین خاطر مدیران استقلال مذاکرات خود با گل‌گهر را شروع کردند. در این راستا امروز علی خطیر به دفتر باشگاه گل گهر در تهران رفت و در جلسه‌ای با مسئولان این باشگاه شرکت کرد.

در پایان این جلسه دو باشگاه برای انتقال مهدی تیکدری به استقلال به توافقات اولیه دست یافتند. گفته می‌شود مدیران گل‌گهر راضی شده‌اند که در ازای حضور سامان تورانیان در تیم خود و دریافت مبلغی زمینه را برای حضور تیکدری در استقلال مهیا و رضایت‌نامه او را صادر کنند.

مذاکرات دو طرف در این خصوص ادامه دارد اما آنطور که مشخص است اگر مشکل خاصی پیش نیاید به زودی شاهد رسمی شدن انتقال تیکدری در استقلال باشیم.
اخبار مرتبط:
واکنش تند حمید درخشان به اظهارات زنوزی/ : «مگر وقتی تراکتور قهرمان شد، ما گفتیم این قهرمانی زیر سر پسر پزشکیان است؟»
واکنش تند حمید درخشان به اظهارات زنوزی/ : «مگر وقتی تراکتور قهرمان شد، ما گفتیم این قهرمانی زیر سر پسر پزشکیان است؟»

حمید درخشان با انتقاد از صحبت‌های اخیر محمدرضا زنوزی، تأکید کرد نباید موفقیت‌های ورزشی را به مسائل بیرون از فوتبال ربط داد.

تلویزیون بازی ایران – مصر را پخش نمی‌کند؟
تلویزیون بازی ایران – مصر را پخش نمی‌کند؟

مسئولان ورزشی ایران هنوز درگیر حواشی بازی تیم ملی ایران با مصر در جام جهانی هستند.

شکست استقلال مقابل گل‌گهر در تهران/ ۳ مساوی و ۱ باخت در ۴ بازی اخیر شاگردان ساپینتو!
شکست استقلال مقابل گل‌گهر در تهران/ ۳ مساوی و ۱ باخت در ۴ بازی اخیر شاگردان ساپینتو!

تیم فوتبال استقلال در دیداری خانگی مقابل تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان، تن به شکست داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است