نرخ دلار در بازار آزاد امروز هم با افزایش قیمت مواجه شد.
به گزارش سایت خبری مدارا؛نرخ طلا و سکه با نوسان شدید قیمتها در بازار همراه شد؛ به طوریکه نرخ سکه امامی با ۶۴۱ هزار تومان و گرم طلا ۱۸ عیار با ۲۰ هزار تومان افزایش ثبت شد. نرخ دلار هم از میانه کانال ۵۴ هزار تومان عبور کرد و به ۵۵هزارتومان نزدیک شد.
در پی انتشار اخباری در فضای مجازی مبنی بر آزادسازی محدود واردات لوازم خانگی، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت که حمایتهای وزارت صمت، همان حمایتهای قبلی از تولید داخل است و مقررات مربوط به واردات لوازم خانگی تغییری نکرده است.
در روزهای اخیر رئیسجمهور اعلام کرده که در جلسه هیئت دولت به خودروسازان اخطار داده است: اگر در زمان معقول موتور خودروها اصلاح نشود و مصرف سوخت به سطح قابل قبول نرسد، دولت در سیاست تخصیص ارز و صدور مجوز تولید تجدیدنظر خواهد کرد.