کد خبر : 279871
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ - 14:37
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

وقوع ۲۵۰ حریق و نجات جان ۱۱۴ شهروند اصفهانی در یک هفته

رئیس ارتباطات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: هفته‌ گذشته ۲۵۰ حریق و حادثه در شهر رخ داد و عملیات‌های مربوطه منجر به نجات جان 114 شهروند شد.

وقوع ۲۵۰ حریق و نجات جان ۱۱۴ شهروند اصفهانی در یک هفته

به گزارش سایت خبری مدارا؛محمد شریعتی، رئیس ارتباطات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با اعلام اینکه وقوع ۲۵۰ حریق و حادثه و نجات جان ۱۱۴ شهروند در هفته گذشته گفت: طی هفته گذشته تعداد ۱۱ هزار و ۲۸۷ تماس با سامانه ۱۲۵ برقرار شده است که به ۲۵۹ مورد عملیات ختم شد.

به نوشته فارس؛ وی ادامه داد: از این تعداد، ۱۱۶ مورد حریق و ۱۴۳ مورد همراه با حادثه بود که توسط مأموران آتش‌نشانی پوشش ایمنی و اقدامات لازم صورت گرفت.

رئیس ارتباطات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بیان اینکه در این بازه زمانی ۶۲ مورد گشت ایمنی در مناطق مختلف شهر انجام و ۳۸ خودروی آتش‌نشانی برای پوشش سریع‌تر حوادث در معابر پرتردد سطح شهر مستقر شد، اظهار کرد: در هفته گذشته ۲۵۰ مورد حریق و حادثه رخ داد که ۱۱۴ مورد منجر به نجات جان شهروندان شد.

اخبار مرتبط:
سرانه فضای سبز گلپایگان با مدیریت بهینه مصرف آب بهبود یافت
سرانه فضای سبز گلپایگان با مدیریت بهینه مصرف آب بهبود یافت

معاون امور هماهنگی استانداری اصفهان گفت: سرانه فضای سبز گلپایگان ۲۳مترمربع به ازای هر نفر است که بالاتر از متوسط کشوری است و این امر با مدیریت مصرف آب محقق شد.

حادثه انفجار گاز در ملک شهر ۳ مصدوم داشت
حادثه انفجار گاز در ملک شهر ۳ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از مصدومیت سه نفر در حادثه انفجار کپسول گاز در ملک شهر اصفهان خبر داد.

هوای ۶ شهر اصفهان در وضعیت قابل قبول
هوای ۶ شهر اصفهان در وضعیت قابل قبول

شاخص کیفیت هوای کلانشهر اصفهان، زرین‌شهر، مبارکه، شاهین‌شهر، خمینی‌شهرو کاشان صبح شنبه وضعیت قابل قبول را نشان می‌دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است