کد خبر : 279731
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۶ - 19:27
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: ما به خدا توکل داریم و آمریکا از این امتیاز برخوردار نیست

روزنامه حسین شریعتمداری مدعی شده است که در مقابل آمریکا درگیر جنگ اراده‌ها هستیم.

کیهان: ما به خدا توکل داریم و آمریکا از این امتیاز برخوردار نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیهان نوشت: هم‌اکنون و در شرایط تحریم، ایران توانسته با کم کردن اثر دو عامل ذکر شده، درآمدزایی نفتی خود را ۴۵ درصد رشد دهد و رقم آن را حدود ۳۰ میلیارد دلار افزایش دهد.

در مقابل آمریکا درگیر جنگ اراده‌ها هستیم. در این جنگ هر چند طرف مقابل در ظاهر در حوزه‌های مختلف و از جمله رسانه، از تجهیزات بیشتری برخوردار است. اما تفاوت اصلی در این میان آن است که ما «توکل بر خدا» را داریم و آن‌ها از این امتیاز بزرگ و اساسی محروم هستند.

اخبار مرتبط:
پزشکیان در دیدار با سلطان عمان: قدردان نقش فعال و سازنده عمان در روند مذاکرات با آمریکا هستیم
پزشکیان در دیدار با سلطان عمان: قدردان نقش فعال و سازنده عمان در روند مذاکرات با آمریکا هستیم

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران و عمان ظرفیت‌هایی در اختیار دارند که می‌توانند برای رفاه و پیشرفت یکدیگر و دیگر ملت‌های منطقه به کار گیرند، گفت: از نقش فعال و سازنده سلطنت عمان در روند مذاکرات غیرمستقیم نیز قدردانی می‌کنیم و امیدواریم این روند به نتایج خوبی منجر شود.

انتصاب نماینده جدید ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات
انتصاب نماینده جدید ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات

مقام معظم رهبری در حکمی حجت‌الاسلام‌ عبدالرضا ایزدپناه را به عنوان نماینده ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات و مدیرمسئول این روزنامه منصوب کردند.

سعودی‌ها هم قاسمیان را رها کند، باید در ایران محاکمه شود
سعودی‌ها هم قاسمیان را رها کند، باید در ایران محاکمه شود

کسی که اندکی تقوا داشته باشد حرمت دو شهر مقدس مکه و مدینه را حفظ می کند و با مقایسه این دو حرم با آنتالیا، به دروغ نمی گوید در جوار حرم الهی و نبوی، مراکز فحشا برقرار کرده اند و حال آن که این دو شهر، عاری از چنین مراکزی هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است