کد خبر : 279644
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۶ - 10:23
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

واکنش آمریکا به حملات موشکی بامدادی ایران / نیروهای آمریکایی آسیبی ندیده‌اند

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای از هدف قراردادن و انهدام مقر جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در اقلیم کردستان عراق و مقر تروریست‌ها در سوریه با موشک‌های بالستیک خبر داد.

واکنش آمریکا به حملات موشکی بامدادی ایران / نیروهای آمریکایی آسیبی ندیده‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در نخستین واکنش به حملات شبانه یگان موشکی سپاه پاسداران به مقر گروهک‌های تروریستی در عراق و سوریه مدعی شد که هیچ آسیبی به کارکنان و مراکز آمریکا گزارش نشده است.

در پی حملات بامدادی سپاه پاسداران به پایگاه‌های جاسوسی موساد و تجمعات گروهک‌های تروریستی در عراق و سوریه، خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات رسمی آمریکا ادعا کرد که در جریان این حملات، هیچ آسیبی به کارکنان و یا مراکز آمریکایی گزارش نشده است.

از سوی دیگر، پایگاه خبری المیادین در گفت‌وگو با «ادریان واتسون»، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا مدعی شد: در جریان گزارش‌ها مبنی بر اصابت موشک‌ها به شمال عراق و سوریه قرار گرفته‌ایم.

وی افزود: هیچ یک از کارکنان یا مراکز آمریکایی در این حملات هدف قرار نگرفت، ما با مسئولان بلندپایه عراق و مسئولان اقلیم کردستان در تماس بودیم.

در ادامه واکنش‌ها، خبرگزاری رویترز بامداد سه‌شنبه به نقل از «۲ مقام آمریکایی» مدعی شد که حملات موشکی در عراق هیچیک از تأسیسات ایالات متحده را تحت تأثیر قرار نداده و آمریکا هیچ تلفاتی نداشته است.

رویترز به نام این مقام‌ها اشاره نکرد و افزود که آنان از اظهارنظر بیشتر در اینباره اجتناب کردند.

در خبری مرتبط، شبکه ای. بی. سی نیوز نیز به نقل از یک منبع امنیتی عراقی که نامش را فاش نکرد، گزارش داد که در این حملات چهار نفر کشته شدند.

این منبع مدعی شد که هیچ نیروی آمریکایی یا اعضای نیروهای ائتلاف کشته نشدند.

از سوی دیگر، منابع رسانه‌ای کردستان عراق اعلام کردند که منزل یک کرد عراقی به نام «پیشه وا دزه‌ای» هدف حملات موشکی قرار گرفته است.

رسانه شمال عراق مدعی شدند که دست‌کم چهار موشک به منزل این تاجر کرد برخورد کرد و تعدادی آمبولانس به منطقه ملاعمر در حومه اربیل اعزام شد.

گفتنی است سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ساعتی پیش در اطلاعیه‌ای از هدف قراردادن و انهدام مقر جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در اقلیم کردستان عراق و مقر تروریست‌ها در سوریه با موشک‌های بالستیک خبر داد.

اخبار مرتبط:
سلطان عینکِ خاورمیانه بازداشت شد
سلطان عینکِ خاورمیانه بازداشت شد

​فرمانده انتظامی شهرستان طرقبه شاندیز‌ گفت: مهره اصلی شبکه قاچاق و توزیع عینک موسوم به سلطان عینک روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه جاری در یک عملیات شناسایی و دستگیر شده که از وی ۵۰۰ میلیارد ریال محموله قاچاق کشف و ضبط شده است.

بادامچیان: ترامپ از عهده مذاکره برنیاید، گورباچف آمریکا می‌شود
بادامچیان: ترامپ از عهده مذاکره برنیاید، گورباچف آمریکا می‌شود

رییس شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: در مسائل مربوط به نظام، تحت رهبری ولی امر هستیم، اگر ایشان فردا صبح مصلحت بدانند که ما قراردادی با آمریکا ببندیم، ارزش‌گرایی ایجاب می‌کند که حمایت کنیم چراکه ولی فقیه را بر عقل‌مان و دانش‌مان ارجح می‌دانیم. اگر ولی فقیه گفت نه، باید بگوییم نه.

عراقچی خطاب به انگلیس، فرانسه و آلمان: از اسنپ بک استفاده نکنید
عراقچی خطاب به انگلیس، فرانسه و آلمان: از اسنپ بک استفاده نکنید

عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران بخشی از یادداشت خود در مجله فرانسوی لوپوئن را در صفحه اش در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است