کد خبر : 279266
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۴ - 12:24
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

روزنامه کیهان، اطلاعاتش را در اختیار دشمن قرار می‌دَهد

روزنامه حسین شریعتمداری سال 97 نوشته بود: کدام ایرانی باغیرتی حاضر است اطلاع مربوط به مردم کشورش در اختیار دشمنان وطنش باشد و از این طریق امنیت کشور را به مخاطره بیندازد؟

روزنامه کیهان، اطلاعاتش را در اختیار دشمن قرار می‌دَهد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان که در سال ۹۷ اعتقاد داشت: کدام ایرانی باغیرتی حاضر است اطلاع مربوط به مردم کشورش در اختیار دشمنان وطنش باشد و از این طریق امنیت کشور را به مخاطره بیندازد؟ و اینکه طرفداران تلگرام از این وحشت دارند که پیامرسان‌های داخلی مورد استقبال مردم قرارگرفته و دیگر از تلگرام استفاده نکنند، از شب گذشته با تبلیغ راه‌اندازی کیهان آنلاین در تلگرام، کاربران را به عضویت در کانال تلگرامی خودش دعوت کرد.

اخبار مرتبط:
گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴/ زیان سهامداران سنگین شد
گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴/ زیان سهامداران سنگین شد

شاخص بورس تهران در جریان معاملات امروز برای دومین روز متوالی در هفته جاری ریزش کرد.

قیمت روز برنج ایرانی امروز ۱۸ خردادماه/ جدول قیمت
قیمت روز برنج ایرانی امروز ۱۸ خردادماه/ جدول قیمت

همین مساله باعث افزایش مستمر قیمت برنج ایرانی در بازار شده است. این در حالی است که مصرف برنج وارداتی به مرور در مناطق روستایی پذیرفته شده و برنج ایرانی از سفره شهروندان این گروه حذف شده است.

دلیل گرانی برنج اعلام شد
دلیل گرانی برنج اعلام شد

به گفته دبیر انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران قفل‌شدن نه تا دوازده ماهه تخصیص ارز برای واردات برنج، ادامه تأمین کسری برنج مورد نیاز کشور از محل واردات را مختل کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است