کد خبر : 279208
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۴ - 12:46
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

انبار ۸ میلیارد تومانی لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق پلمب شد

فرمانده انتظامی استان اصفهان از شناسایی و پلمب انبار لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در شهر اصفهان به ارزش 80 میلیارد ریال خبر داد.

انبار ۸ میلیارد تومانی لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق پلمب شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار حمید علینقیان‌پور، فرمانده انتظامی استان اصفهان اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشرافیت اطلاعاتی و رصد هوشمندانه خود از دپوی محموله بزرگی از انواع لوازم آرایشی و بهداشتی در یکی از انبارهای شهر اصفهان مطلع و بلافاصله موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

به نوشته فارس؛ وی افزود: ماموران پس از تحقیقات میدانی و کسب اطلاعات لازم و انجام هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی به همراه کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت از انبار مذکور بازدید کرده و در نهایت ۱۱۴ هزار و ۲۲۹ قلم انواع لوازم آرایشی و بهداشتی خارجی قاچاق شامل رنگ مو، اکسیدان، ژل شستشوی صورت و لاک ناخن کشف شد.

علینقیان‌پور ارزش محموله مکشوفه را برابر ارزیابی کارشناسان مربوطه ۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: تمامی کالاهای قاچاق به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تحویل و انبار مذکور نیز با دستور مرجع قضائی پلمب شد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه در این رابطه یک نفر دستگیر و برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی معرفی شد، خاطرنشان کرد: تمامی انبارها و باربری‌های استان تحت نظارت و رصد هوشمندانه پلیس امنیت اقتصادی استان هستند و در صورت مشاهده هرگونه کالای قاچاق در آنها برابر قانون با مالکان کالاها و هم متصدیان انبارها و باربری‌ها که اقدام به قبول و نگهداری این کالاها کردند برخورد خواهد شد.

اخبار مرتبط:
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی اصفهان تا پایان سال ۲ برابر می‌شود
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی اصفهان تا پایان سال ۲ برابر می‌شود

سخنگوی صنعت برق استان اصفهان گفت: ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی استان هم‌اکنون ۳۲۰ مگاوات است و تا پایان سال جاری به ۶۰۰ مگاوات خواهد رسید.

خشکسالی‌ و نوسان قیمت‌ها، کشاورزی اصفهان را دچار چالش‌ کرده است
خشکسالی‌ و نوسان قیمت‌ها، کشاورزی اصفهان را دچار چالش‌ کرده است

رییس اتاق تعاون استان اصفهان گفت: خشکسالی‌های متوالی، نوسان قیمت نهاده‌ها، محدودیت‌های صادراتی و نبود زیرساخت‌های مناسب بازاریابی، تولیدکنندگان این بخش را با چالش‌های جدی مواجه کرده است.

نمایشگاه تخصصی فناوری‌های سبز در اصفهان برگزار می‌شود
نمایشگاه تخصصی فناوری‌های سبز در اصفهان برگزار می‌شود

مدیرکل محیط‌زیست اصفهان از برگزاری نخستین نمایشگاه تخصصی فناوری‌های سبز و انرژی پاک با عنوان Isfahan Greenex 2025، با هدف ترویج فرهنگ محیط‌زیستی و تبادل فناوری در دی ماه خبرداد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است