کد خبر : 279177
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ - 23:19
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

سعید حجاریان پاسخ باهنر را داد

سعید حجاریان نوشت:  بنده، تا به حال به احترام اخوی ایشان، شهید باهنر، که مدتی به‌عنوان نخست‌وزیر ریاستی بر من داشتند، نسبت به این قبیل اباطیل آقای مهندس باهنر واکنشی نشان نداده‌ام. اما این‌بار حرف ایشان به‌نظرم عجیب آمد.

سعید حجاریان پاسخ باهنر را داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سعید حجاریان در پاسخ به اظهارات اخیر محمدرضا باهنر نوشت: اخیراً از آقای محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین نقل شده است که: «حجاریان و علوی‌تبار که از گزینه خیابان حرف می‌زنند، حتماً صلاحیتی برای حضور در مجلس ندارند».
 بنده، تا به حال به احترام اخوی ایشان، شهید باهنر، که مدتی به‌عنوان نخست‌وزیر ریاستی بر من داشتند، نسبت به این قبیل اباطیل آقای مهندس باهنر واکنشی نشان نداده‌ام. اما این‌بار حرف ایشان به‌نظرم عجیب آمد.
اولاً، من برای انتخابات- به‌شرط وجود- ثبت‌نام نکرده‌ام که صلاحیت‌ام در معرض تأیید یا رد قرار بگیرد.
ثانیاً، کسر شأن خود می‌دانم که در این انتخابات شرکت کنم.
ثالثاً، و از همه مهم‌تر این‌که من طبق قانون انتخابات اساساً فاقد صلاحیت نمایندگی هستم آن هم‌ نه به‌دلایل سیاسی، بلکه به دلیل ذیل ماده ۳۱ قانون انتخابات که بیان می‌دارد نمایندگان باید از سلامت جسمی برای انجام وظایف نمایندگی برخوردار باشند و من، حدود ۲۴ سال است که فاقد چنین شرطی هستم.
فی‌الواقع می‌خواهم بگویم هم‌فکران آقای باهنر ترور می‌کنند و بعد، از افراد سلب صلاحیت می‌کنند! چنانکه به همین منوال از مرحوم داریوش فروهر هم سلب صلاحیت شد؛ زیرا برای ورود به مجلس «وجود» اولین شرط است.

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارت خارجه: هیچ مداخله‌ای در امور داخلی لبنان نداریم/ مسائل این کشور مربوط به خود لبنانی‌ها است
سخنگوی وزارت خارجه: هیچ مداخله‌ای در امور داخلی لبنان نداریم/ مسائل این کشور مربوط به خود لبنانی‌ها است

بقائی در خصوص اظهارات وزیر امور خارجه لبنان در خصوص آمادگی برای مذاکره با وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما با لبنان رابطه خوبی داریم و سفارتخانه‌های دو کشور فعال هستند. روابط ایران و لبنان همواره طولانی، مبتنی بر احترام متقابل و متکی بر منافع مشترک بوده است.

سردار رمضان شریف: نگاه نسل جدید به مقوله امنیت تغییر کرده
سردار رمضان شریف: نگاه نسل جدید به مقوله امنیت تغییر کرده

رییس مرکز اسناد، تحقیقات و نشر معارف دقاع مقدس و مجاهدت های سپاه با بیان این که نگاه نسل جدید به مقوله امنیت تغییر کرده است گفت:حوادث اخیر به نسل جوان و نسل زد نشان داد که دنیای واقعی متفاوت از تصویرسازی‌های فضای مجازی است.

مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس تهران
مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس تهران

براساس استاندار‌های موجود عملا باید تهران هم تعطیل می‌شد، اما آموزش و پرورش در جلسه روز گذشته کارگروه کاهش آلودگی هوای استان به شدت مخالف تعطیلی مدارس بود برای همین بعد از کمی بحث و تبادل نظر تصمیم گرفته شد که پایتخت تعطیل نشود!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است