کد خبر : 279121
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ - 15:23
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فریدون مجلسی: جمهوری اسلامی باید حوثی‌ها را به شکیبایی دعوت کند

تحلیلگر مسائل سیاسی منطقه گفت: محکوم کردن حملات از سوی ایران امری طبیعی است، اما چنانچه از محکومیت دیپلماتیک بالاتر برود، منافع ایران را به موازات یمن به خطر خواهد افتاد بنابراین معتقدم ایران با توجه به نفوذی که در منطقه دارد، باید یمن را به شکیبایی تشویق کند.

فریدون مجلسی: جمهوری اسلامی باید حوثی‌ها را به شکیبایی دعوت کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رویداد۲۴ نوشت: صبح روز گذشته آمریکا و انگلیس در ائتلافی مشترک، حملات متعددی به یمن صورت دادند. آنها مدعی شده‌اند که حملات به یمن در پاسخ به حمله به کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ بوده است. فریدون مجلسی دیپلمات پیشین وزارت امور خارجه و تحلیلگر مسائل بین‌الملل درباره همین موضوع گفتگو کرده است:

*‌ همزمانی این موضوع با توقیف یک نفتکش آمریکا، موضوع را خطیرتر می‌کند؛ البته یک فیلم از سوختن کشتی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نیروهای متحد همان را به عنوان امنیت دریای سرخ در نظر می‌گیرند.

*‌ حمله آمریکا به یمن، بیش از آنکه مورد تایید بایدن باشد، مورد تایید جمهوری‌خواهان است. آنها مدعی هستند که یمن حمله در دریای سرخ را آغاز کرده و به منافع آمریکا آسیب رسانده است، از همین رو واکنش آمریکا هم برای کنگره آمریکا قابل پذیرش است و حتی خواهید دید بایدن را برای کم‌کاری برای پاسخ دادن به یمن مورد انتقاد قرار می‌دهند.

*‌ معتقدم اقدام یمن در حمله یادآور حمله ژاپن به پرل هاربر است که پای آمریکا را به جنگ جهانی باز کرد. پس از آن هم تهدید یمن و بیان اینکه «منطقه را به آتش می‌کشیم» هم عجیب بود. آن منطقه عربی است و مهمتر اینکه همگی کشورهای همسایه ایران هستند بنابراین باید پرسید به آتش کشیدن منطقه چه زیانی به آمریکا و اروپا می‌‌رساند؟ البته یمن به تازگی از جنگ با عربستان رها شده بود، اینکه چرا مجدد این تنش را آغاز کرده موضوع را پیچیده می‌کند.

*‌ محکوم کردن حملات از سوی ایران امری طبیعی است، اما چنانچه از محکومیت دیپلماتیک بالاتر برود، منافع ایران را به موازات یمن به خطر خواهد افتاد بنابراین معتقدم ایران با توجه به نفوذی که در منطقه دارد، باید یمن را به شکیبایی تشویق کند.

*‌ یمن گفته تا زمانی که جنگ غزه برقرار است، به حملات به کشتی‌های اسرائیل در دریای سرخ ادامه می‌دهد. در این‌باره باید بگویم یک جنگ برقرار است و در جنگ طرفی که قوی‌تر است برنده است.

اخبار مرتبط:
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!

​ترامپ گفت که خواهان برچیده شدن کامل تاسیسات غنی سازی ایران است. وی مدعی شد این کار در مذاکرات یا در بمباران ، انجام خواهد شد.

اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند
اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان
غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان

۶۶ روز بعد از کناره گیری محمد جواد ظریف از معاونت راهبردی ریاست جمهوری و یک ماه بعد از برکناری شهرام دبیری از معاونت پارلمانی رییس جمهور پزشکیان از این دو تجلیل کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است