کد خبر : 279054
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ - 11:11
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

انگلیس: ایران باید دست از حمایت حوثی‌ها بردارد / جهان در حال از دست دادن صبر خود است

وزیر دفاع انگلیس که با نشریه دیلی‌تلگراف گفت‌وگو می‌کرد، مدعی شد: جهان در حال از دست دادن صبر خود است و ایران باید به ارتش یمن و دیگر گروه‌های مقاومت بگوید از اقدامات خود «دست بکشند و آن‌ها را متوقف کنند» چراکه این اقدامات «واقعا از حد عبور کرده است».

انگلیس: ایران باید دست از حمایت حوثی‌ها  بردارد / جهان در حال از دست دادن صبر خود است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: گرانت شاپس وزیر دفاع انگلیس ساعاتی پس از حملات تجاوزکارانه مشترک با آمریکا به اهدافی در یمن، به ایران هشدار داد که حملات «نیروهای نیابتی» خود در منطقه را متوقف کند.

شاپس که با نشریه دیلی‌تلگراف گفت‌وگو می‌کرد، مدعی شد «جهان در حال از دست دادن صبر» خود است و ایران باید به ارتش یمن و دیگر گروه‌های مقاومت بگوید از اقدامات خود «دست بکشند و آن‌ها را متوقف کنند» چراکه این اقدامات «واقعا از حد عبور کرده است».

ایران بارها اعلام کرده نیروی نیابتی در منطقه ندارد و گروه‌های مقاومت و همچنین ارتش یمن بر اساس منافع کشورهای خود تصمیم‌گیری و اقدام می‌کنند.

شاپس در پاسخ به این سوال که پیام او به ایران چیست، مدعی شد: «شما باید حوثی‌ها (انصارالله)، حزب الله و دیگران در عراق و سوریه را متوقف کنید. صبر جهان در حال پایان‌یافتن است».

او در ادامه، نیروهای ارتش یمن را «تبهکار» خواند که باعث آزار و اذیت کشتی‌ها می‌شوند و مدعی شد: «ما به‌دلیل اوضاع کشتیرانی و به دلیل اینکه کشتی HMS دایموند هدف حمله قرار گرفته، بر اساس دفاع از خود، اقدام می‌کنیم. ایران نقش مهمی دارد و باید متوجه شود که باید با نایبان خود شفاف‌تر باشد که خیری از این اتفاقات حاصل نخواهد شد و اگر آن‌ها به این مسیر ادامه دهند، همه بازنده می‌شوند».

ساعاتی پیش از این اظهارنظرها، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اقدام یمن در حمایت از زنان و کودکان غزه و مقابله با نسل‌کشی رژیم اسرائیل قابل تحسین است. صنعا به امنیت دریایی و کشتیرانی کاملا پایبند است.

اخبار مرتبط:
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند

پس از تعطیلی همیشگی کافه رستوران کاریز، ۲ کافه‌رستوران «بانی چو» و «سوئیت لانژ» به دلیل تخلفات متعدد توسط عوامل پلیس اطلاعات تهران بزرگ (معاونت نظارت بر اماکن عمومی) پلمب شدند.

خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است
خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است

خبرگزاری حوزه علمیه قم نوشت: موج کره‌ای که با حمایت دولتمردان کره جنوبی و شرکت‌های بزرگ جهانی آغاز به کار کرد به واسطه انبوه سریال‌ها و موسیقی‌های کی‌پاپ، به ابزاری برای نفوذ فرهنگی در سراسر جهان تبدیل شده است و این جریان با ترویج فرهنگ مصرف‌گرایی و فردگرایی، انتظارات غیرواقعی از زندگی را در میان نسل جدید ایرانی شکل داده و باعث کاهش اعتماد به نفس، افسردگی و بحران‌های روانی در بین آنها شده است.

پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود
پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود

رئیس‌جمهور گفت: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود، اما در هر صورت با توجه به فضای دوستانه روابط با همسایگان و دوستان و نیز سازمان‌های منطقه‌ای که در آنها عضو هستیم، وضعیت برای همکاری‌ها و داد و ستد فعالان اقتصادی بسیار مساعد است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است