کد خبر : 278839
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۰ - 22:07
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سایت نزدیک به زاکانی: محسن هاشمی، بی‌شرمانه به نظام تهمت می‌زند

سایت جهان نیوز ادعایی عجیب را علیه فرزند آیت‌الله هاشمی مطرح کرده است.

سایت نزدیک به زاکانی: محسن هاشمی، بی‌شرمانه به نظام تهمت می‌زند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  سایت جهان‌نیوز نزدیک به علیرضا زاکانی، شهردار تهران با اشاره به گفت وگوی اخیر محسن هاشمی با سایت انصاف‌نیوز نوشت: محسن هاشمی، رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران به تازگی در ادعایی بی شرمانه مدعی شده است: «بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶، نظام تصمیم گرفت انتخابات در کشور خیلی پر شور برگزار نشود»!

اتهام زنی هاشمی به نظام مقدس جمهوری اسلامی در حالی است که در سه انتخابات بعد از سال ۹۶ یعنی مجلس، ریاست جمهوری و شورای شهر اصلاح طلبان کاندیداهای خودشان را در صحنه داشتند اما اینکه مردم حاضر به انتخاب اصلاح طلبان نیستند بحث دیگری است و چاره آن تهمت به نظام اسلامی نیست. حتی لیست شورای شهر اصلاح طلبان با امضای خاتمی توفیقی کسب نکرد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده اند. سازمان غذا و دارو عامل اصلی افزایش قیمت داروهاست.

ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد
ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد

دونالد ترامپ در کنفرانس خبری پیش از سفر به خاورمیانه، استیو ویتکاف را یک توافق‌کننده ماهر و با توانایی ویژه توصیف کرد و از او برای کمک به آزادسازی گروگان آمریکایی - اسرائیلی توسط حماس قدردانی کرد. او همچنین تاکید کرد که در یک کنفرانس خبری، دونالد ترامپ اعلام کرد که آمریکا و چین به یک توافق تجار بزرگ دست یافته‌اند که براساس آن، از دوم آوریل، تعرفه‌ها به ۱۰ درصد کاهش می‌یابد.

تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم
تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا اظهار کرد: با چشمانی باز و با دقت در حال پیش بردن امور هستیم. آمریکایی‌ها در صحبت‌هایشان این‌گونه بیان می‌کنند که علاقمند هستند که کار به جلو برود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است