کد خبر : 278831
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۰ - 21:40
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

حج عمره لغو شد

به گفته یک‌ منبع مطلع همچنان مشکل پرواز و امور اقتصادی مانع از تشرف زائران به عمره است نه مسایل سیاسی.

حج عمره لغو شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  فارس موشت: با وجود آمادگی ایران برای برقراری سفرهای عمره، به دلیل ادامه مشکل پروازی و برخی دیگر از موضوعات، سفر عمره تا اطلاع ثانوی لغو شد.

عمره مفرده باز هم تعلیق شد و اعزام متقاضیان تشرف به زیارت خانه خدا که برای سفر به سرزمین وحی ثبت‌نام و آماده بودند، تا اطلاع ثانوی لغو شد.

به گفته یک‌ منبع مطلع «همچنان مشکل پرواز و امور اقتصادی مانع از تشرف زائران به عمره است نه مسایل سیاسی.»

این در حالی است که سازمان حج و زیارت اعلام کرده بود‌ اعزام‌ها تا ۲۴ دی لغو شده و پس از آن برای تشرف به عمره اطلاع‌رسانی می‌شود.

ابتدا قرار بود عمره از ۲۸ آذر برقرار شود که به دلیل استقبال نکردن متقاضیان، اعزام‌ها به ۱۳ دی موکول شد، اما شب قبل از اعزام به زائران اطلاع دادند که پروازها لغو‌شده و اعزامی صورت نمی‌گیرد.

سازمان حج و زیارت از لغو سفر کاروان‌ها ابتدا تا ۱۷ دی و پس از آن تا ۲۳ دی خبر داد.

رئیس سازمان حج و زیارت سیدعباس حسینی برای حل مشکل اعزام‌ها به سرزمین وحی به عربستان سفر کرد که در آخرین مذاکرات با طرف سعودی، مشکل پروازی در حال حاضر ادامه دارد و حتی به گفته یک منبع مطلع «تا پایان ماه جاری  هم کاروانی به عمره اعزام نمی‌شود.»

با وجود پرداخت بدهی پروازها به عربستان، گویا سعودی‌ها خواستار برقراری دوطرفه سفرها شده‌اند که به دلیل نبود تفاهم‌نامه همچنان خبری از اعزام زائران ایرانی به عمره نیست. خبرگزاری فارس این موضوع را از مدیران سازمان هواپیمایی نیز دنبال خواهد کرد.

اخبار مرتبط:
تکلیف تلویزیون‌های رسیوردار در قانون مشخص شد
تکلیف تلویزیون‌های رسیوردار در قانون مشخص شد

اداره کل حقوقی قوه قضاییه در نظریه‌ای مشورتی به سوالی درباره حکم قانونی استفاده از تلویزیون‌های دارای قابلیت دریافت امواج ماهواره پاسخ داد.

آب سد طالقان بالاخره به تهران رسید
آب سد طالقان بالاخره به تهران رسید

به گفته سخنگوی صنعت آب کشور، طرح انتقال آب طالقان به تهران نهایی شد و در هر ثانیه ۵ متر مکعب آب به تهران تحویل داده می‌شود.

وزیر ارتباطات: امیدوارم تا پایان سال افزایش کیفیت اینترنت حس شود
وزیر ارتباطات: امیدوارم تا پایان سال افزایش کیفیت اینترنت حس شود

هاشمی درباره افزایش تعرفه اینترنت توضیح داد: «در سال‌های گذشته سیاست سرکوب تعرفه‌ها اعمال شده و اپراتورها بخش عمده هزینه‌های خود، حدود ۶۵ درصد، را به صورت ارزی و نیروی انسانی متحمل می‌شوند. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ابزار لازم برای نظارت دارد و ماموریت معاونت مربوطه این است که چارچوبی منطقی برای تعیین تعرفه‌ها تدوین کند. ما تحمیل هزینه‌های نامتعارف به مردم را نمی‌پذیریم، اما باید مسیر به سمت ناترازی در حوزه ارتباطات نرود.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است