کد خبر : 278649
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۰ - 10:04
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

مخالفت کاخ سفید با آتش‌بس درغزه

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید می‌گوید ایالات متحده در شرایط کنونی از برقراری آتش‌بس در غزه حمایت نمی‌کند.

مخالفت کاخ سفید با آتش‌بس درغزه

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: جان کربی، هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید می‌گوید ایالات متحده در شرایط کنونی از برقراری آتش‌بس در غزه حمایت نمی‌کند.

آقای کربی در کنفرانس خبری روز سه‌شنبه خود باردیگر بر موضع ایالات متحده تاکید کرد که آتش بس در غزه به نفع گروه حماس خواهد بود.

این مقام کاخ سفید تصریح کرد : «ما همچنان از وقفه‌های بشردوستانه حمایت می‌کنیم، اما در حال حاضر از آتش‌بس عمومی حمایت نمی‌کنیم. هیچ نشانه‌ای از تغییر موضع رئیس جمهور [جو بایدن] وجود ندارد.»

این در حالی است که روز دوشنبه گروهی از معترضان در ایالت کارولینای جنوبی، هنگام بازدید جو بایدن از یک کلیسای تاریخی سیاه‌پوستان شعار «آتش‌بس، همین حالا» سردادند. آقای بایدن در واکنش گفت که به طور «بی سر و صدا» در حال ترغیب اسرائیل به کاهش حملات و کاستن جدی از حضور در غزه است.

در همین حال، رابرت وود، معاون سفیر و نماینده آمریکا در سازمان ملل، روز سه‌شنبه از تصمیم آمریکا در ماه گذشته برای وتوی قطعنامه آتش‌بس در غزه دفاع کرد.

در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در روز سه‌شنبه، شماری از کشورها از درخواست هئیت فلسطینی و کشورهای عرب برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه حمایت کردند.

رابرت وود در این نشست تصریح کرد که آمریکا از وقفه‌های بشر دوستانه در جنگ غزه حمایت می‌کند.

او اضافه کرد، این جالب است که از زمان آغاز جنگ در ۱۵ مهرماه کسانی که خواهان آتش بس هستند، کمتر از حماس درخواستی می‌کنند.

اخبار مرتبط:
ادعای رسانه اسرائیلی: جنگنده‌های اسرائیلی با ورود به حریم هوایی عراق تا نزدیک مرز ایران پیش رفتند
ادعای رسانه اسرائیلی: جنگنده‌های اسرائیلی با ورود به حریم هوایی عراق تا نزدیک مرز ایران پیش رفتند

رسانه اسرائیلی جی فید، مدعی شد که جت‌های جنگنده ارتش اسرائیل شامگاه گذشته -سه‌شنبه- در جریان تجاوز به حریم هوایی عراق، دیوار صوتی را شکسته و پس از آن از این منطقه دور شدند. این رسانه در گزارش خود مدعی شد که این جنگنده‌ها برای مدت کوتاهی وارد حریم هوایی عراق شده و پیش از بازگشت به اسرائیل، به مرز ایران نزدیک شدند و در طول عملیات، آنچه را که به نظر می‌رسید تمرین‌های پرتاب شبیه‌سازی شده باشد، انجام داد.

ترامپ: روسیه در جنگ دست بالا را دارد؛ به نفع اوکراین خواهد بود که به توافقی برسد
ترامپ: روسیه در جنگ دست بالا را دارد؛ به نفع اوکراین خواهد بود که به توافقی برسد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز سه‌شنبه از ضرب‌الاجل پنج‌شنبه برای موافقت اوکراین با یک طرح صلح مورد حمایت آمریکا عقب‌نشینی کرد و گزارش مربوط به اینکه مذاکره‌کننده آمریکایی، استیو ویتکاف، به روس‌ها درباره نحوه نزدیک شدن به او در این موضوع مشاوره داده را نادیده گرفت.

مکالمه ضبط شده لورفته میانه فرستاده ترامپ و مقام ارشد کرملین؛ ویتکاف می‌گوید برای برقراری صلح، روسیه باید کنترل دونتسک را در اختیار بگیرد
مکالمه ضبط شده لورفته میانه فرستاده ترامپ و مقام ارشد کرملین؛ ویتکاف می‌گوید برای برقراری صلح، روسیه باید کنترل دونتسک را در اختیار بگیرد

بنا بر مکالمه ضبط شده ای که بلومبرگ به دست آورده، ، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، به یک مقام ارشد کرملین در ماه گذشته گفته است که دستیابی به صلح در اوکراین مستلزم آن است که روسیه کنترل دونتسک را در اختیار بگیرد و احتمالاً یک تبادل ارضی جداگانه نیز انجام شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است