کد خبر : 278594
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۹ - 22:42
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

حسن روحانی: فکر نمی‌کردم این همه نامزد را ردصلاحیت کنند

رئیس‌جمهور پیشین کشور نسبت به نتایج بررسی صلاحیت‌ها از سوی هیئت نظارت شورای نگهبان واکنش نشان داد.

حسن روحانی: فکر نمی‌کردم این همه نامزد را ردصلاحیت کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسن روحانی رئیس جمهور سابق روز گذشته در بخشی از سخنانش در دیدار جمعی از رؤسای سابق آموزش و پرورش و فرهنگیان گفت: من فکر نمی‌کردم بعد از بیانات اخیر مقام معظم رهبری، این همه نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی را ردصلاحیت کنند. تصور می‌کردیم هیأت‌های نظارت اقدام هیأت‌های اجرایی را جبران می‌کنند. اما بسیاری از افرادی که امید داشتیم در استان‌ها و تهران تائید شوند تا مردم بیشتر پای صندوق رأی بیایند، تائید نشدند که کار خیلی سخت شد.

وی با بیان اینکه تایید کردن ۱۱ هزار نفر عمدتاً از یک جناح چه تاثیری دارد؟ تاکید کرد: به جای ۱۱ هزار نفر اگر ۱۱۰ هزار نفر را هم از یک جناح تائید کنید باز همان عده‌ای که قرار بود در انتخابات شرکت کنند پای صندوق رأی می‌آیند و مشارکت را افزایش نمی‌دهد. مشارکت پایین در انتخابات برای کشور و نظام تأثیر نامطلوبی به جای می‌گذارد.

اخبار مرتبط:
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان

شهروندان آلمانی-ایرانی به نام خود از فریدریش مرتس، صدراعظم، شکایت کیفری کرده و خواستار تحقیقات قانونی در مورد اظهارات او شده‌اند.

دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس
دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با سیریل رامافوسا رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس سران بریکس دیدار و گفتگو کرد.

اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است
اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است

اسرائیل هیوم گزارش داد، موضوع عادی‌سازی روابط با سوریه در برنامه فعلی «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار ندارد و این دیدار بر موضوع «ایران» متمرکز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است